The perfect guide to the casino

Newcastle United – Manchester United: Optakt, Odds, Spilforslag, Skader, Karantæner og Forventede Startopstillinger

Lørdag aften kl. 21:00 er der lagt op til et brag af en fodboldkamp, når Newcastle United står overfor Manchester United på St. James Park.

Når de to hold tørner sammen, kan vi forvente en kamp, hvor målene ikke vil hænge på træerne. Med baggrund i holdenes seneste kampe, anbefaler vi derfor at placere dit spil på ‘Begge Hold Scorer Ikke’ på Bet365.

Argumenterne for dette spil er mange: Newcastle United har kun lukket et enkelt mål ind i deres seneste kamp mod Paris Saint-Germain FC. På hjemmebane i denne sæson har holdet i gennemsnit kun lukket 0.57 mål ind per kamp. Der har i gennemsnit været bare 1.75 mål i holdenes seneste fire møder, og begge hold har scoret i 0% af disse kampe.

Faktaboks:

Hvem: Newcastle United – Manchester United
Hvad: Premier League
Hvor: St. James Park
Hvornår: Lørdag d. 2. december kl. 21:00

Form og placering

Værterne, Newcastle United, ligger inden for top syv på Premier Leagues syvendeplads efter 13 kampe med 23 point i bagagen. Pointene er kommet via syv sejre, to uafgjorte og fire nederlag. Eddie Howes mandskab vil uden tvivl forsøge at fastholde og styrke sin position indenfor top syv.

Gæsterne fra Manchester United har indtil nu haft en lidt bedre sæson og ligger på ligaens sjetteplads efter 13 kampe med 24 point. De har opnået disse point med otte sejre og fem nederlag. Derfor vil også udeholdet være opsat på at spille sig nærmere den Champions League-adgangsgivende top fire.

Seneste præstationer

På den seneste formkurve kommer The Magpies ind til opgøret med en pointdeling i bagagen, da de spillede 1-1 med Paris Saint-Germain FC. Deres seneste fem kampe har budt på to sejre, en uafgjort og to nederlag.

Manchester United FC har også hentet et enkelt point i deres seneste kamp, da de spillede 3-3 med Galatasaray. Over deres seneste fem kampe har de dog vist stærkere resultater med tre sejre, en uafgjort og et nederlag.

Hjemmebane og udebane

Newcastle United har været stærke på hjemmebane med fire sejre og et enkelt nederlag over de seneste fem hjemmebanekampe. De seneste to hjemmebanekampe er endt med sejr, heriblandt en flot 4-1 sejr over Chelsea FC.

Manchester United har også klaret sig godt på udebane, hvor de i deres seneste fem kampe har hentet tre sejre, en uafgjort og et enkelt nederlag.

Indbyrdes opgør

I holdenes indbyrdes opgør har Newcastle United haft overtaget med to sejre sammenlignet med Manchester Uniteds en sejr, og der er blevet spillet to uafgjorte. Newcastle United er i øjeblikket på en to kampes sejrsstime, når de to hold mødes.

Skader og karantæner

Newcastle United:
Anthony Gordon, Callum Wilson, Emil Krafth, Harvey Barnes, Joelinton, Joseph Willock, Sven Botman

Manchester United:
Aaron Wan-Bissaka, Amad Diallo, Kobbie Mainoo, Lisandro Martínez, Luke Shaw, Sergio Reguilón, Tyrell Malacia

Forventede startopstillinger

Newcastle United FC: 4-3-3
Nick Pope – Dan Burn, Fabian Schär, Jamaal Lascelles, Kieran Trippier – Bruno Guimarães, Miguel Almirón, Sean Longstaff – Alexander Isak, Ben Parkinson

Manchester United FC: 4-5-1
André Onana – Diogo Dalot, Harry Maguire, Jonny Evans, Victor Lindelöf – Bruno Fernandes, Casemiro, Christian Eriksen, Mason Mount, Scott McTominay – Marcus Rashford

Når dommeren fløjter lørdag aften, er det med stor sandsynlighed et taktisk opgør, der venter. Med baggrund i de seneste præstationer, forventes det, at begge hold vil have svært ved at finde netmaskerne. Husk at sætte dit spil hos Bet365.

OVERSIGT

Scroll to Top