The perfect guide to the casino

Brøndby IF – Hvidovre IF: Optakt, Odds, Spilforslag, Skader, Karantæner og Forventede Startopstillinger

Søndag middag klokken 12:00 danner Brøndby Stadion rammen om et interessant opgør i Superligaen, når Brøndby IF tager imod Hvidovre IF.

Kampen tegner til at være en lavscoringsaffære, og derfor er vores spilforslag, at ‘Begge Hold Scorer Ikke’. Begrundelsen for dette er, at begge hold har scoret i kun 25% af Hvidovre IFs udekampe i Superligaen denne sæson, og Hvidovre IF har i gennemsnit scoret kun 0.90 mål i deres seneste 10 kampe. Yderligere har Hvidovre IF kun nettet en enkelt gang i deres seneste kamp mod Vejle Boldklub, mens Brøndby IF har holdt rent bur i 60% af deres seneste 15 kampe. Ingen af de seneste fem opgør mellem de to hold har set begge hold score.

Spil på ‘Begge Hold Scorer Ikke’ hos vores betting partner Bet365, og få op til 1.000 kr. nu!

Faktaboks:

Hvem: Brøndby IF – Hvidovre IF
Hvad: Superligaen
Hvor: Brøndby Stadion
Hvornår: Søndag d. 3. december kl. 12:00

Superligaens stilling og form

Brøndby IF befinder sig i toppen af Superligaen med en samlet pointsum på 31 efter 16 kampe, hvilket aktuelt ville resultere i direkte kvalifikation til europæisk fodbold næste sæson. På den anden side præsenterer Hvidovre IF sig med en skuffende 12. plads i ligaen, og med kun syv point efter 16 kampe, er de i fare for at rykke ned. Begge hold vil uden tvivl stræbe efter at forbedre deres position i denne runde.

Brøndby kommer ind til kampen med to sejre og tre uafgjorte i deres seneste fem kampe, mens Hvidovre IF har haft det svært med kun en sejr, en uafgjort og tre nederlag i deres seneste fem kampe.

Hjemme og ude

Brøndby har været stærke på hjemmebane med tre sejre, en uafgjort og et nederlag i deres seneste fem kampe på Brøndby Stadion. Hvidovre IF’s udebanestatistik er ikke lige så imponerende, med to sejre, en uafgjort og to nederlag i deres seneste fem kampe væk fra Pro Ventilation Arena.

Brøndby har haft overtaget i holdenes indbyrdes opgør med en sejr i deres seneste kamp, hvor Hvidovre IF ikke formåede at nette.

Skader og karantæner

Brøndby IF:
Kevin Tshiembe

Hvidovre IF:
Mads Kaalund, Marcus Lindberg, Nicolai Clausen

Forventede startopstillinger

Brøndby IF: 3-5-2
Patrick Pentz – Frederik Alves Ibsen, Jacob Rasmussen, Sean Klaiber – Daniel Wass, Josip Radošević, Kevin Mensah, Mathias Greve, Nicolai Vallys – Mathias Kvistgaarden, Ohi Omoijuanfo

Hvidovre IF: 4-5-1
Filip Djukic – Ahmed Iljazovski, Daniel Stenderup, Malte Kiilerich, Matti Olsen – Andreas Kiel Smed, Christian Jakobsen, Jonas Gemmer, Lirim Qamili, Martin Spelmann – Tobias Thomsen

Kampen tegner til at være en taktisk affære, og med holdenes nuværende form og statistikker, kan vi forvente en intens kamp med fokus på defensiven. Så sæt dig godt til rette søndag middag, når Brøndby IF møder Hvidovre IF på Brøndby Stadion, og husk at spille på ‘Begge Hold Scorer Ikke’ hos Bet365.

OVERSIGT

Scroll to Top