The perfect guide to the casino

Brentford – Luton Town: Optakt, Odds, Spilforslag, Skader, Karantæner og Forventede Startopstillinger [2/12/2023]

Det er lørdag eftermiddag, og klokken 16:00 går det løs på Brentford Community Stadium, når Brentford tager imod Luton Town. En kamp, der ser ud til at blive en tæt affære, med oddsene pegende i retning af en målfattig kamp. Det kan derfor anbefales at satse på ‘Begge Hold Scorer Ikke’.

Argumenterne for dette spilforslag er mange: Luton Town har i gennemsnit kun lukket 0.71 mål ind i deres seneste syv kampe. På udebane har de i gennemsnit kun haft 1.43 mål i deres seneste syv kampe. Brentford har i deres seneste kamp mod Arsenal FC ikke formået at score, og lukkede kun et mål ind. Luton Town har i gennemsnit kun scoret 0.92 mål per kamp i Premier League denne sæson. Så, prøv lykken og spil på ‘Begge Hold Scorer Ikke’ hos Bet365 og få op til 1.000 kr. nu!.

Faktaboks:

Hvem: Brentford – Luton Town

Hvad: Premier League

Hvor: Brentford Community Stadium

Hvornår: Lørdag d. 2. december kl. 16:00

Optakt til kampen:

Brentford, værterne for dagens opgør, befinder sig på en midterplacering i Premier League. Efter 13 kampe har de samlet 16 point sammen gennem fire sejre, fire uafgjorte og fem nederlag. Trods at vi kun er 13 spillerunder inde i sæsonen, vil Thomas Franks mandskab utvivlsomt forsøge at kæmpe sig opad i tabellen.

Luton Town, dagens gæster, har haft en hårdere start på sæsonen. De ligger lige over nedrykningsstregen på ligaens 17. plads efter 13 kampe med ni point. Pointene er samlet gennem to sejre, tre uafgjorte og otte nederlag. Med dette pres vil de uden tvivl være ivrige efter at øge afstanden ned til nedrykningsstregen.

Brentford kommer ind til opgøret efter et nederlag til Arsenal FC, men har over de seneste fem kampe formået at hente tre sejre. Luton Town, på den anden side, kommer fra en sejr over Crystal Palace FC, men har ikke været lige så konsistente over deres seneste fem kampe.

Hjemmebane og udebane:

På Brentford Community Stadium har Brentford haft en blandet form over de seneste fem hjemmebanekampe, med to sejre og tre nederlag. Luton Town har haft det svært på udebane, med et nederlag i deres seneste kamp mod Manchester United FC, og kun en sejr i deres seneste fem udebanekampe.

I holdenes indbyrdes opgør har Brentford haft overtaget over de seneste to kampe, men det var Luton Town der trak det længste strå i den seneste kamp, hvor de vandt 1-0.

Skader og karantæner:

Brentford: Ben Mee, Joshua Da Silva, Kevin Schade, Mikkel Damsgaard, Rico Henry, Shandon Baptiste

Luton Town: Albert Sambi Lokonga, Dan Potts, Gabriel Osho, Jordan Clark, Ross Barkley

Forventede startopstillinger:

Brentford FC: 4-3-3 – Mark Flekken – Aaron Hickey, Ethan Pinnock, Kristoffer Ajer, Nathan Collins – Christian Nørgaard, Mathias Jensen, Vitaly Janelt – Bryan Mbeumo, Neal Maupay, Yoane Wissa

Luton Town FC: 3-5-2 – Thomas Kaminski – Amari’i Bell, Issa Kabore, Tom Lockyer – Andros Townsend, Jayden Luker, Luke Berry, Pelly Ruddock, Ryan Giles – Carlton Morris, Chiedozie Ogbene

Så er scenen sat for en spændende og intens kamp i Premier League. Hvem kommer mon bedst fra start, og hvem får mest ud af deres chancer? Det finder vi ud af lørdag eftermiddag. Kampen kan følges live på Bet365.

OVERSIGT

Scroll to Top