Leicester City - Watford: Optakt, Odds, Spilforslag, Skader, Karantæner og Forventede Startopstillinger [25/11/2023]

The perfect guide to the casino

Leicester City – Watford: Optakt, Odds, Spilforslag, Skader, Karantæner og Forventede Startopstillinger [25/11/2023]

Lørdag eftermiddag kl. 16:00 danner King Power Stadium rammen for et spændende opgør i Championship mellem Leicester City og Watford.

Med udsigt til en målrig kamp, anbefaler vi at spille på ‘Begge Hold Scorer’. Leicester City har demonstreret stærk form med fem mål i deres seneste kamp mod Rotherham United FC. Imidlertid har de kun holdt nullet i 20% af deres seneste fem hjemmekampe og slet ikke i deres seneste tre kampe. Desuden har de kun formået at holde nullet i 29% af deres kampe på udebane i Championship denne sæson, og har ikke formået at score i 38% af deres kampe. Spil på ‘Begge Hold Scorer’ hos vores bettingpartner Bet365 og få op til 1.000 kr nu!

Faktaboks:

Hvem: Leicester City – Watford
Hvad: Championship
Hvor: King Power Stadium
Hvornår: Lørdag d. 25. november kl. 16:00

Form og stilling

Leicester City sidder solidt på førstepladsen i Championship efter 16 kampe med 39 point. Med 13 sejre og tre nederlag har de endnu til gode at dele point. Gæsterne fra Watford har haft en mere udfordrende sæson med kun 21 point efter 16 kampe.

Seneste præstationer

Leicester kommer ind til kampen efter et nederlag til Middlesbrough FC, men har alligevel tre sejre ud af de seneste fem kampe. Watford på den anden side har vist sig lige så stærke med tre sejre, to uafgjorte og ingen nederlag.

Hjemme- og udebaneform

Leicester har været stærke på hjemmebane med fire sejre ud af de seneste fem kampe. Omvendt har Watford kæmpet på udebane med kun en sejr, to uafgjorte og to nederlag.

Indbyrdes opgør

I de seneste fem kampe har Leicester haft overtaget med fire sejre til Watfords ene, og er i øjeblikket på en tre kampes sejrsstime mod Watford.

Skader og karantæner

Leicester City: Callum Doyle, Dennis Praet, Kasey McAteer, Thomas Cannon, Yunus Akgün
Watford: Ingen

Forventede startopstillinger

Leicester City FC: 4-3-3
Mads Hermansen – James Justin, Jannik Vestergaard, Ricardo Pereira, Wout Faes – Harry Winks, Kiernan Dewsbury-Hall, Wilfred Ndidi – Issahaku Abdul Fatawu, Jamie Vardy, Stephy Mavididi

Watford FC: 4-3-3
Daniel Bachmann – Jamal Lewis, Ryan Andrews, Ryan Porteous, Wesley Hoedt – Imran Louza, Ken Sema, Matheus Martins Silva dos Santos – Francisco Sierralta Carvallo, Jeremy Ngakia, Vakoun Issouf Bayo

Med formstærke hold og spændingen omkring kampens resultat, bliver lørdagens opgør et must-watch for enhver fodboldfan. Husk at placere dit spil hos Bet365 og følg med i det spændende opgør mellem Leicester City og Watford.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top