Wolfsburg - RB Leipzig: Optakt, Odds, Spilforslag, Skader, Karantæner og Forventede Startopstillinger [25/11/2023]

The perfect guide to the casino

Wolfsburg – RB Leipzig: Optakt, Odds, Spilforslag, Skader, Karantæner og Forventede Startopstillinger [25/11/2023]

Lørdag eftermiddag kl. 15:30, inviterer Wolfsburg RB Leipzig ind på Volkswagen Arena’s grønne tæppe. Med begge hold’s præstationer for øje, kan vi forvente et målrigt opgør.

Vi råder til at satse på, at ‘Begge hold scorer’, idet begge hold har vist stor målappetit. Med 67% af Wolfsburgs seneste seks kampe endt med begge hold på måltavlen, og en gennemsnit på 3.20 mål i deres seneste 20 hjemmekampe, er der lagt i kakkelovnen til en målfest. Ydermere har begge hold scoret i hele 64% af Wolfsburgs kampe i Bundesligaen denne sæson, med et gennemsnit på 4.00 mål i deres seneste 20 udekampe og 2.00 mål pr. kamp i deres seneste 20 hjemmekampe.

Placer dit spil på ‘Begge hold scorer’ hos vores bettingpartner Bet365 og snup op til 1.000 kr i bonus!

Faktaboks:

Hvem: Wolfsburg – RB Leipzig
Hvad: Bundesliga
Hvor: Volkswagen Arena
Hvornår: Lørdag d. 25. november kl. 15:30

Form og placering

Wolfsburg sidder på 11. pladsen i Bundesligaen efter 11 kampe, med 13 point samlet sammen via fire sejre, en uafgjort og seks nederlag. Niko Kovačs mandskab vil uden tvivl være opsat på at rykke op i tabellen.

RB Leipzig har haft en bedre sæson indtil videre, og sidder også på 11. pladsen, men med 23 point. Disse er kommet via syv sejre, to uafgjorte og to nederlag. De vil helt sikkert også have ambitioner om at styrke deres position i denne spillerunde.

Wolfsburg kommer ind til kampen med et nederlag, da de tabte 0-4 til Borussia VfL Mönchengladbach i deres seneste kamp. De har haft en skuffende tid med kun en sejr, en uafgjort og tre nederlag i deres seneste fem kampe.

Modsat Wolfsburg, kommer RB Leipzig ind i kampen med en sejr, efter at have slået SC Freiburg 3-1. De har haft et stærkere forløb i deres seneste fem kampe, med tre sejre og to nederlag.

Hjemmebane og udebane

Wolfsburg har haft en stærk præstation på hjemmebane, hvor de har sikret sig tre sejre, en uafgjort og et nederlag i deres seneste fem kampe. De delte pointene med SV Werder Bremen i deres seneste hjemmekamp, som endte 2-2.

RB Leipzig har også vist styrke på udebane, hvor de har taget tre sejre og to nederlag i deres seneste fem kampe. De slog Red Star Belgrade 2-1 i deres seneste udekamp.

I holdenes indbyrdes opgør har RB Leipzig haft overtaget med tre sejre mod Wolfsburgs to i de seneste fem kampe. Senest vandt RB Leipzig 1-0 over Wolfsburg.

Skader og karantæner

Wolfsburg:
Felix Lange, Kilian Fischer, Koen Casteels, Lukas Nmecha, Rogério, Vaclav Cerny

RB Leipzig:
El Chadaille Bitshiabu, Willi Orban

Forventede startopstillinger

VfL Wolfsburg: 4-3-3
Pavao Pervan – Cédric Zesiger, Maxence Lacroix, Moritz Jenz, Yannick Gerhardt – Joakim Mæhle, Jonas Older Wind, Mattias Svanberg – Amin Sarr, Dženan Pejčinović, Tiago Tomás

Rasen Ballsport Leipzig: 4-4-2
Janis Blaswich – Benjamin Henrichs, Castello Lukeba, Lukas Klostermann, Mohamed Simakan – David Raum, Kevin Kampl, Xaver Schlager, Xavi Simons – Lois Openda, Yussuf Poulsen

Glæd dig til en spændende kamp med masser af mål, når Wolfsburg tager imod RB Leipzig på Volkswagen Arena. Husk at placere dit spil hos Bet365 og nyd kampen!

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top