Roma - Udinese: Optakt, Odds, Spilforslag, Skader, Karantæner og Forventede Startopstillinger [26/11/2023]

The perfect guide to the casino

Roma – Udinese: Optakt, Odds, Spilforslag, Skader, Karantæner og Forventede Startopstillinger [26/11/2023]

Søndag aften bliver Olimpico-arenaen i Rom igen rammen om en spændende fodboldkamp, når Roma tager imod Udinese kl. 18:00. Alt tyder på en målfattig dyst, og derfor anbefaler vi at placere et bet på ‘Begge Hold Scorer Ikke’ hos vores betting partner, Bet365.

Der er flere faktorer, der taler til fordel for dette spilforslag:

Begge hold leverede en målløs indsats i deres seneste indbyrdes kamp, der endte 0-3. Udinese har kun formået at score et enkelt mål i deres seneste kamp mod Atalanta Bergamasca Calcio. Og historisk set har begge hold kun scoret i 20% af deres seneste fem møder. Udinese har i gennemsnit kun haft 1.07 mål i deres seneste 15 udekampe og 1.67 mål i deres seneste seks kampe.

Klik her for at spille på ‘Begge Hold Scorer Ikke’ på Bet365 og få op til 1.000 kr. tilbage, hvis dit første bet taber!.

Faktaboks:

Hvem: Roma – Udinese
Hvad: Serie A
Hvor: Olimpico
Hvornår: Søndag d. 26. november kl. 18:00

Form og placering

Forud for opgøret placerer værterne sig på Serie As syvendeplads efter 12 kampe med 18 point. Pointene er kommet i hus via fem sejre, tre uafgjorte og fire nederlag. José Mourinhos mandskab vil uden tvivl forsøge at forbedre holdets position i tabellen, på trods af vi kun er 12 ud af 38 spillerunder inde i sæsonen.

Gæsterne, på den anden side, har ikke haft en lige så god sæson indtil nu. De er dog at finde på ligaens syvendeplads efter 12 kampe med 11 point. Pointene er kommet i hus via et sejre, otte uafgjorte og tre nederlag. Udebaneholdet vil uden tvivl også være opsatte på at forstærke deres position i denne spillerunde.

Formkurve

Roma kommer ind til opgøret med en pointdeling i baggagen, da de spillede 0-0 med SS Lazio i deres seneste kamp. Over de seneste fem kampe har de gjort det godt med tre sejre, en uafgjort og et nederlag.

Gabriele Cioffis mandskab fik ligeledes et enkelt point med fra deres seneste kamp, da de spillede 1-1 med Atalanta Bergamasca Calcio. Udinese Calcio har ikke været helt lige så stærke over deres seneste fem kampe, hvor det er blevet til et sejre, tre uafgjorte og et nederlag.

Hjemmebane og udebane

På hjemmebane har Roma været suveræne over de seneste fem hjemmebanekampe, hvor de har taget lige så mange sejre. I deres seneste hjemmebanekamp tog de imod US Lecce i en kamp, der resulterede i en 2-1 sejr.

Udinese Calcio, i deres seneste opgør væk fra hjemmebanen, Dacia Arena, gæstede de AC Milan i en kamp, der resulterede i en 1-0 sejr. Udvider man perspektivet til deres seneste fem udebanekampe, kunne resultaterne godt være bedre med et sejre, mens det også er blevet til tre uafgjorte og et nederlag.

Skader og karantæner

Roma: Chris Smalling, Lorenzo Pellegrini, Marash Kumbulla, Paulo Dybala, Renato Sanches, Tammy Abraham
Udinese: Adam Masina, Brenner, Enzo Ebosse, Gerard Deulofeu, Kingsley Ehizibue

Forventede startopstillinger

AS Roma: 3-5-2 Rui Patrício – Gianluca Mancini, Leonardo Spinazzola, Obite Evan N’Dicka – Bryan Cristante, Edoardo Bove, Houssem Aouar, Leandro Paredes, Riccardo Pagano – Romelu Lukaku, Stephan El Shaarawy
Udinese Calcio: 3-5-2 Marco Silvestri – Christian Kabasele, Festy Ebosele, Nehuén Pérez – Florian Thauvin, Hassane Kamara, Jaka Bijol, Lazar Samardžić, Walace – Isaac Success, Vivaldo Leandro Semedo Moura Sousa

Med al den information i baggagen, er det tid til at tage en beslutning og placere dit bet. Husk at spil ansvarligt, og at fodbold altid er fuld af overraskelser – det er derfor, vi elsker det!

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top