Olympique Lyonnais - Lille: Optakt, Odds, Spilforslag, Skader, Karantæner og Forventede Startopstillinger [26/11/2023]

The perfect guide to the casino

Olympique Lyonnais – Lille: Optakt, Odds, Spilforslag, Skader, Karantæner og Forventede Startopstillinger [26/11/2023]

Søndag aften klokken 20:45 danner Groupama Stadium rammen om et spændende opgør i Ligue 1, når Olympique Lyonnais tager imod Lille. Det er en kamp, der emmer af målchancer i begge ender, og derfor anbefaler vi, at du sætter dit spil på ‘Begge Hold Scorer’.

Der er flere faktorer, der taler for dette spilforslag. Olympique Lyonnais har formået at score i hele 90% af deres seneste 20 kampe. Begge hold har fundet vej til netmaskerne i 60% af Olympique Lyonnaiss seneste 20 kampe. Desuden har hjemmeholdet scoret imponerende 2.00 mål i gennemsnit over deres seneste ni hjemmekampe. Kun i 20% af deres seneste 10 udekampe har Olympique Lyonnais holdt modstanderen fra at score. Sidst de to hold stod over for hinanden, endte det i en målrig affære med cifrene 3-3.

Så skynd dig over til Bet365 og sæt dit spil på ‘Begge Hold Scorer’, og nyd godt af en flot velkomstbonus på op til 1.000 kr!

Faktaboks:

Hvem: Olympique Lyonnais – Lille

Hvad: Ligue 1

Hvor: Groupama Stadium

Hvornår: Søndag d. 26. november kl. 20:45

Form og placering

Før kampen ligger Olympique Lyonnais på en skuffende 18. plads i Ligue 1 efter 11 kampe og blot syv point på kontoen. En sejr, fire uafgjorte og seks nederlag er det indtil videre blevet til for Fabio Grossos tropper, der uden tvivl vil forsøge at forbedre deres position i tabellen.

Gæsterne fra Lille har indtil videre haft en bedre sæson og ligger også på 18. pladsen, men efter 12 kampe og med 20 point i bagagen. Med fem sejre, fem uafgjorte og to nederlag er udeholdet sikker på at være opsat på at forstærke deres position i denne spillerunde.

Olympique Lyonnais går ind til opgøret med en sejr i bagagen, da de i deres seneste opgør slog Stade Rennais FC 1-0. Over de seneste fem kampe har resultaterne været skuffende med kun et sejr, to uafgjorte og to nederlag.

Lille på den anden side, fik kun 1-1 i deres seneste kamp mod Toulouse FC. Dog har de vist stærkere resultater over deres seneste fem kampe, hvor det er blevet til to sejre, tre uafgjorte og ingen nederlag. Deres seneste to kampe er endt uafgjort.

Hjemme- og udebanestatistik

På hjemmebane har Olympique Lyonnais haft det svært med ingen sejre over de seneste fem hjemmebanekampe, men derimod tre uafgjorte og to nederlag. I deres seneste hjemmebanekamp tog de imod FC Metz i en kamp, der endte 1-1.

I Lilles seneste udebanekamp mod Olympique de Marseille endte det også uafgjort 0-0. Over deres seneste fem udebanekampe er det blevet til en sejr, fire uafgjorte og ingen nederlag. Deres seneste tre udebanekampe er endt uafgjort.

Over de seneste fem indbyrdes opgør har sejrene været ligeligt fordelt, idet begge hold har vundet en gang, mens de resterende tre kampe er endt uafgjort. De sidste to opgør mellem de to hold er endt uafgjort. Den seneste kamp mellem de to mandskaber endte 3-3.

Skader og karantæner

Olympique Lyonnais: Ingen

Lille: Tiago Djaló

Forventede startopstillinger

Olympique Lyonnais: 4-5-1

Anthony Lopes – Duje Ćaleta-Car, Nicolás Tagliafico, Saël Kumbedi, Sinaly Diomande – Clinton Mukoni Mata Pedro Lourenço, Corentin Tolisso, Maxence Caqueret, Ryan Cherki, Skelly Alvero – Alexandre Lacazette

Lille OSC Métropole: 4-5-1

Lucas Chevalier – Alexsandro, Bafodé Diakité, Ismaily, Leny Yoro – Angel Gomes, Benjamin André, Nabil Bentaleb, Rémy Cabella, Yusuf Yazıcı – Jonathan David

Vi ser frem til et spændende opgør mellem de to klubber, hvor der med garanti vil være masser af drama og spænding. Husk at sæt dit spil på ‘Begge hold scorer’ hos Bet365 og få op til 1.000 kr i velkomstbonus!

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top