Köln - Bayern München: Optakt, Odds, Spilforslag, Skader, Karantæner og Forventede Startopstillinger [24/11/2023]

The perfect guide to the casino

Köln – Bayern München: Optakt, Odds, Spilforslag, Skader, Karantæner og Forventede Startopstillinger [24/11/2023]

Fredag aften, præcis kl. 20:30, danner RheinEnergieStadion rammen for et spændende opgør i Bundesligaen, når Köln tager imod Bayern München. En kamp, der har alle ingredienser til at byde på mål fra begge sider af banen. Derfor er vores spilforslag ‘Begge Hold Scorer’.

Argumenterne for dette spil er mange. Köln har i deres seneste ni kampe i gennemsnit lukket hele 2.78 mål ind. Derudover har begge hold fundet nettet i hele 86% af Kölns seneste syv hjemmekampe. Kölns offensiv har også været i gang, idet holdet har formået at score i samtlige af deres seneste tre kampe. På udebane har begge hold scoret i hele 100% af Kölns seneste 20 kampe, og disse kampe har i gennemsnit budt på 5.56 mål. Så der er rigeligt med statistik, der peger i retning af, at begge hold vil finde vej til netmaskerne.

Spil på ‘Begge Hold Scorer’ hos Bet365 og få op til 1.000 kr nu!

Faktaboks:

Hvem: Köln – Bayern München
Hvad: Bundesliga
Hvor: RheinEnergieStadion
Hvornår: Fredag d. 24. november kl. 20:30

Holdenes placering og form

Inden kampen ligger Köln på 17. pladsen i Bundesligaen med seks point efter 11 kampe, mens Bayern München har indtaget ligaens top med 29 point. De rød-hvide har haft en skuffende sæsonstart med kun et sejre, tre uafgjorte og syv nederlag. Modsat har Bayern München haft en imponerende sæsonstart med ni sejre og to uafgjorte.

Köln kommer ind til kampen med en 1-1 uafgjort i bagagen mod VfL Bochum 1848, mens Bayern München har sikret en 4-2 sejr over 1. FC Heidenheim 1846 i deres seneste kamp.

Hjemme- og udebanestatistik

Köln har haft det svært på hjemmebanen med kun et sejre i de seneste fem kampe på RheinEnergieStadion. Bayern München har til gengæld haft stor succes på udebane med fire sejre ud af de seneste fem udekampe.

I de indbyrdes opgør har Bayern München været det dominerende hold med fire sejre ud af de seneste fem kampe. Dog vandt Köln den seneste kamp mellem de to hold med 2-1.

Skader og karantæner

Köln:
Ingen

Bayern München:
Dayot Upamecano, Gabriel Marusic, Leon Goretzka, Raphael Guerreiro, Serge Gnabry, Tarek Buchmann

Forventede startopstillinger

1. FC Köln: 4-5-1
Marvin Schwäbe – Benno Schmitz, Julian Chabot, Leart Paqarada, Timo Hübers – Dejan Ljubicic, Eric Martel, Florian Kainz, Linton Mania, Rasmus Carstensen – Davie Selke

FC Bayern München: 4-5-1
Sven Ulreich – Matthijs de Ligt, Min-Jae Kim, Noussair Mazraoui – Aleksandar Pavlović, Jamal Musiala, Joshua Kimmich, Konrad Laimer, Leroy Sané – Harry Kane

Så alt peger på en spændende og målrig kamp, når Köln tager imod Bayern München fredag aften. Husk at følg vores spilforslag og spil på ‘Begge Hold Scorer’ hos Bet365.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top