Borussia Dortmund - Borussia M'gladbach: Optakt, Odds, Spilforslag, Skader, Karantæner og Forventede Startopstillinger [25/11/2023]

The perfect guide to the casino

Borussia Dortmund – Borussia M’gladbach: Optakt, Odds, Spilforslag, Skader, Karantæner og Forventede Startopstillinger [25/11/2023]

Lørdag eftermiddag kl. 15:30, står Borussia Dortmund over for Borussia M’gladbach i en nervepirrende Bundesliga-kamp på Signal Iduna Park.

Det er en kamp, hvor målchancerne synes at ligge lige for. Derfor er vores klare anbefaling at placere et bet på ‘Begge hold scorer’.

Argumenterne er mange:

  • Borussia Dortmund gennemsnitlig måltal i deres seneste kamp mod VfB Stuttgart 1893 var på hele 3.00.
  • I kun 10% af deres seneste 20 hjemmekampe, har Borussia Dortmund ikke formået at score.
  • Borussia Dortmund har i gennemsnit scoret imponerende 2.09 mål per kamp i Bundesligaen denne sæson.
  • Begge hold har scoret i hele 64% af Borussia Dortmunds kampe i Bundesligaen denne sæson.
  • Borussia Dortmund har scoret i alle deres seneste 10 udekampe.

Spil på ‘Begge hold scorer’ hos Bet365 og få op til 1.000 kr nu!

Faktaboks:

Hvem: Borussia Dortmund – Borussia M’gladbach
Hvad: Bundesliga
Hvor: Signal Iduna Park
Hvornår: Lørdag d. 25. november kl. 15:30

Form og tabellen:

Før kampen ligger Dortmund på en femteplads i Bundesligaen med 21 point fra 11 kampe. Med seks sejre, tre uafgjorte og to nederlag er Terzićs mandskab opsat på at klatre op ad tabellen.

Borussia M’gladbach har haft en mere udfordrende sæson. De ligger på en femteplads med 13 point fra 11 kampe. Med tre sejre, fire uafgjorte og fire nederlag er Seoanes tropper lige så opsatte på at forbedre deres position.

Dortmund kommer ind til opgøret efter et nederlag til VfB Stuttgart 1893 med 2-1. Men over de seneste fem kampe har de vist styrke med to sejre, en uafgjort og to nederlag.

M’gladbach har derimod vundet deres seneste kamp med en overbevisende 4-0 sejr over VfL Wolfsburg. Over deres seneste fem kampe har det resulteret i tre sejre, en uafgjort og et nederlag.

Hjemmebane vs. udebane:

Dortmund har vist styrke på hjemmebane med fire sejre ud af fem mulige. Deres seneste hjemmekamp resulterede i en sejr på 2-0 over Newcastle United FC.

M’gladbach har haft det sværere på udebane. Deres seneste udekamp mod SC Freiburg endte 3-3. Over de seneste fem udekampe har det kun resulteret i en sejr, tre uafgjorte og et nederlag.

I de indbyrdes opgør har Dortmund haft overtaget med tre sejre over de seneste fem kampe, mens M’gladbach har vundet to. Dog vandt M’gladbach den seneste kamp med en overbevisende 5-2 sejr.

Skader og karantæner:

Borussia Dortmund:
Julien Duranville, Mateu Morey, Thomas Meunier, Youssoufa Moukoko

Borussia M’gladbach:
Hannes Wolf, Jonas Omlin, Ko Itakura, Manu Koné, Stefan Lainer, Tobias Sippel, Tony Jantschke, Yvandro Borges Sanches

Forventede startopstillinger:

BVB 09 Borussia Dortmund: 4-5-1
Gregor Kobel – Julian Ryerson, Mats Hummels, Nico Schlotterbeck, Ramy Bensebaini – Emre Can, Felix Kalu Nmecha, Julian Brandt, Marcel Sabitzer, Marius Wolf – Niclas Füllkrug

Borussia VfL Mönchengladbach: 4-5-1
Moritz Nicolas – Joseph Scally, Luca Netz, Maximilian Wöber, Nico Elvedi – Florian Neuhaus, Julian Weigl, Kouadio Kone, Nathan Ngoumou, Rocco Reitz – Franck Honorat

Med alt dette i baghovedet, står vi over for en kamp, der lover godt for både fodboldentusiaster og erfarne oddssættere. Husk at spil ansvarligt. Held og lykke!

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top