Atalanta - Napoli: Optakt, Odds, Spilforslag, Skader, Karantæner og Forventede Startopstillinger [25/11/2023]

The perfect guide to the casino

Atalanta – Napoli: Optakt, Odds, Spilforslag, Skader, Karantæner og Forventede Startopstillinger [25/11/2023]

Lørdag aften klokken 18:00 står Atalanta og Napoli klar på Gewiss Stadium til en duel, der lover mål i begge ender. Målt på de seneste statistikker og de aktuelle holdstillinger, anbefaler vi, at du placerer dit væddemål på ‘Begge Hold Scorer’ hos Bet365.

Atalanta har lukket i gennemsnit 2.50 mål ind i deres seneste fire kampe, og begge hold har scoret i hele 80% af holdenes seneste fem møder. På hjemmebane har Atalanta kun formået at holde nullet i 35% af deres seneste otte kampe. Atalanta er dog også kendt for deres offensive styrke, idet de har scoret i gennemsnit 2.50 mål i deres seneste fire udekampe. Bemærkelsesværdigt er det, at Atalanta kun har holdt nullet i 33% af deres kampe i Serie A denne sæson.

Spil på ‘Begge Hold Scorer’ på Bet365 og få op til 1.000 kr nu!

Faktaboks:

Hvem: Atalanta – Napoli
Hvad: Serie A
Hvor: Gewiss Stadium
Hvornår: Lørdag d. 25. november kl. 18:00

Kampens forudsætninger

Efter 12 kampe i Serie A ligger værterne på femtepladsen med 20 point, opnået via seks sejre, to uafgjorte og fire nederlag. Gian Piero Gasperinis mandskab vil utvivlsomt forsøge at forbedre holdets position i tabellen, trods sæsonens tidlige fase.

Gæsterne fra Napoli har haft en fordelagtig sæson indtil nu og ligger på ligaens andenplads med 21 point. Pointene er kommet i hus via seks sejre, tre uafgjorte og tre nederlag. Napoli vil uden tvivl også forsøge at forstærke deres position i denne spillerunde.

Atalanta kommer ind til opgøret med en pointdeling i baggagen fra deres seneste kamp mod Udinese Calcio, mens de har vist fine takter over de seneste fem kampe med to sejre, en uafgjort og to nederlag.

På den anden side fik Napoli ikke et eneste point med fra deres seneste kamp mod Empoli FC. Over deres seneste fem kampe har Napoli præsteret to sejre, 2 uafgjorte og et nederlag.

Hjemmebane- og udebanestatistik

På hjemmebane har Atalanta haft en god række af kampe med tre sejre, en uafgjort og et nederlag over de seneste fem hjemmebanekampe. Dog led Atalanta et 1-2 nederlag i deres seneste hjemmebanekamp mod FC Internazionale Milano.

Napoli, på den anden side, har haft en stærk optræden på udebane. De vandt deres seneste udekamp mod US Salernitana 1919 med 2-0. Over de seneste fem udebanekampe har Napoli imponeret med fire sejre og en uafgjort.

I de indbyrdes opgør har Napoli haft overtaget med tre sejre over de seneste fem kampe, sammenlignet med Atalantas to sejre.

Skader og karantæner

Atalanta:
El Bilal Touré, Teun Koopmeiners

Napoli:
Andre Zambo Anguissa, Juan Jesus, Victor Osimhen

Forventede startopstillinger

Atalanta Bergamasca Calcio: 3-5-2
Juan Musso – Berat Djimsiti, Matteo Ruggeri, Sead Kolašinac – Aleksey Miranchuk, Charles De Ketelaere, Mario Pašalić, Marten de Roon, Éderson – Ademola Lookman, Gianluca Scamacca

SSC Napoli: 4-3-3
Alex Meret – Amir Rrahmani, Giovanni Di Lorenzo, Leo Skiri Oestigaard, Mathías Olivera – Khvicha Kvaratskhelia, Piotr Zieliński, Stanislav Lobotka – Giacomo Raspadori, Giovanni Simeone, Matteo Politano

Med disse forudsætninger i tankerne, er der lagt op til en spændende kamp, hvor der utvivlsomt vil være mål i begge ender. Så tag plads, vælg dit væddemål, og lad opgøret begynde!

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top