Viborg FF - FCK: Optakt, Odds, Spilforslag, Skader, Karantæner og Forventede Startopstillinger [25/11/2023]

The perfect guide to the casino

Viborg FF – FCK: Optakt, Odds, Spilforslag, Skader, Karantæner og Forventede Startopstillinger [25/11/2023]

Det er lørdag aften, og fodboldfeberen er på sit højeste. Klokken 19:00 vil Viborg FF og FCK tage hinanden under kærlig behandling på Energi Viborg Arena. Det ligger i kortene, at vi kan forvente en målfattig kamp, og det kan være værd at overveje spillet ‘Begge Hold Scorer Ikke’ hos vores bettingpartner, Bet365.

Her er hvorfor:
FCK har i deres seneste opgør mod ærkerivalerne fra Brøndby IF ikke formået at score. På den anden banehalvdel har Viborg FF i deres seneste seks kampe kun formået at score i gennemsnit 0.83 mål. FCK har endvidere kun lukket i gennemsnit 1.00 mål ind i deres seneste otte kampe, og begge hold har kun scoret i 33% af FCKs seneste seks kampe. Med FCKs seneste måltørke i kampen mod Brøndby, er der god grund til at tro på en målfattig kamp.

Spil på ‘Begge Hold Scorer Ikke’ hos Bet365 og få op til 1.000 kr. nu!

Faktaboks:

Hvem: Viborg FF – FCK
Hvad: Superligaen
Hvor: Energi Viborg Arena
Hvornår: Lørdag d. 25. november kl. 19:00

Op til kampen

Viborg FF, værterne for aftenens opgør, ligger efter 15 kampe på Superligaens ottendeplads med 16 point i bagagen. Trods vi kun er 15 ud af 22 spillerunder inde i grundspillet, vil Jakob Poulsens tropper uden tvivl forsøge at spille sig nærmere oprykningsspillet i denne runde.

Gæsterne fra hovedstaden har haft en stærkere sæson indtil nu og troner øverst i ligaen med 33 point efter 15 kampe. De grønne kommer ind til opgøret med et nederlag i bagagen, da de tabte til Aarhus Gymnastikforening med 0-2 i deres seneste kamp. Over de seneste fem kampe har resultaterne været blandede med en sejr, en uafgjort og tre nederlag.

Jacob Neestrups mandskab, FC København, fik et enkelt point med fra deres seneste opgør, hvor de spillede 0-0 med Brøndby IF. I deres seneste fem kampe har løverne vist stærke resultater med fire sejre, en uafgjort og ingen nederlag.

Hjemme og udebanefordel

Viborg FF har på hjemmebane vist en OK form over de seneste fem kampe, hvor de har hentet to sejre, mens det også er blevet til en uafgjort og to nederlag. I deres seneste hjemmebanekamp tog de imod Silkeborg IF i en kamp, der endte med en 2-1 sejr.

FC København har på udebane vist stærke takter. I deres seneste udekamp mod Randers FC hentede de en overbevisende 4-2 sejr. Over de seneste fem udekampe har løverne hentet tre sejre, en uafgjort og et enkelt nederlag.

Skader og karantæner

Viborg FF: Daniel Anyembe, Mads Lauritsen, Mads Söndergaard, Magnus Westergaard

FCK: Birger Meling, Noah Sahsah, William Clem

Forventede startopstillinger

Viborg FF: 4-3-3
Lucas Lund Pedersen – Jakob Bonde Jensen, Nicolas Bürgy, Srđan Kuzmić, Žan Zaletel – Ibrahim Muhammad Sa’id, Jeppe Grønning, Oliver Kristensen – Anosike Ementa, Nigel Thomas, Renato Barbosa dos Santos Júnior

FC København: 4-3-3
Kamil Grabara – Denis Vavro, Elias Jelert Kristensen, Kevin Diks, Valdemar Lund Jensen – Diogo Gonçalves, Rasmus Falk Jensen, Roony Bardghji – Andreas Cornelius, Jordan Larsson, Orri Steinn Óskarsson

Det er sæt til en spændende kamp mellem Viborg FF og FC København i Superligaen. Lad os se, hvad aftenen bringer. Må den bedste vinde!

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top