The perfect guide to the casino

Så godt går det ex-BIF bomber!

Teemu Pukki er formentlig den bedste presangriber, som Superligaen endnu har set. Finnens evne til at lede linjen og placere et effektivt presspil mod modstanderne i den danske andedam havde uset kvalitet.

Derefter skiftede han som bekendt til Norwich, hvor han naturligvis som i Brøndby blev en fanfavorit.

Men Pukki har efterhånden nået old boys alderen, hvorfor han op til denne sæson sagde farvel til Norwich og rykkede til MLS.

Og her viser han, at evnerne foran mål er intakte. Han har scoret seks mål i 11 kampe for Minnesota, og da klubben er en blød midterklub, så er det et ganske solidt output for Pukki.

Og smider vi antal spilleminutter på, så ser det endnu bedre ud. Han har startet inde i 10 af sine 11 kampe, men har blot samlet spillet 797 minutter. Det vidner om, at han har nået en alder, hvor tanken går tøm noget tidligere i kampen end vi kender ham fra Brøndby-trøjen.

En anden tidligere Brøndby-bomber nemlig Mikael Uhre står noteret for otte mål til sammenligning, men det er for 30 kampe, hvoraf han er startet inde i 24 af dem. Uhre har fået 1990 minutter

Et lidt uvidenskabeligt estimat vil dermed fremskrive Pukki til at score 15 mål, hvis han havde spillet det samme antal kampe og minutter som Uhre.

I så fald havde finnen ligget på en delt førsteplads på topscorerlisten. Så Pukki havde stadig sin power.

 

Hent din BET365 bonus her

OVERSIGT

Scroll to Top