The perfect guide to the casino

Derfor har Arsenal travlt med at lande FCM guldfugl!

Da FC Midtjylland solgte stopperen Ousmane Diomande til Sporting Lissabon var det en opsigtsvækkende case.

Alene fordi teenageren blev hentet fra Elfenbenskysten til FCM’s akademi i januar 2022 og derefter udlejet til søsterklubben Mafra i Portugal i august samme år.

Derfra gik det stærkt med mægtige Sporting kom på banen med et bud, der hentede stopperen til Lissabon.

Og nu i en alder af 19 år bosser han Sportings forsvar, men næppe længe. Arsenal har set sig brandvarme på den dygtige forsvarsspiller, der anslås af medier som Daily Mail at have en værdi på næsten 70 millioner pund. Hvoraf FCM naturligvis har en videresalgsaftale, som typisk vil være på 15-20 procent og dermed potentielt sende en stor bunke penge til Herning.

Men hvorfor har Arsenal så travlt med at lande FCM-guldfuglen?

Der er flere årsager. For det første kan betalingen afskrives over en håndfuld år. For det andet så har Diomande med sine blot 19 år de bedste – og formentlig mange af dem – sæsoner foran sig.

Dertil afholdes de afrikanske mesterskaber til januar. Med netop Elfenbenskysten som vært, hvor Diomande ventes at spille en central rolle for værterne. Flere engelske klubber følger ham, og kommer Elfenbenskysten som ventet langt i turneringen, så vil Diomandes pris dels gå i vejret og dels vil der komme markant flere bejlere.

Bliv derfor ikke overrasket, hvis Arsenal snart gør alvor af interessen.

OVERSIGT

Scroll to Top