Silkeborg - Brøndby: Optakt, forventede startopstillinger og gratis oddsforslag

The perfect guide to the casino

Silkeborg – Brøndby: Optakt, forventede startopstillinger og gratis oddsforslag

Brøndby er tilbage i guldstriden efter onsdagens sejr over FC Nordsjælland, og nu drager de til Silkeborg for at udfordre pokalvinderne i en spændende kamp om tre vigtige point.
Bliv klar til kampen med vores optakt, forventede startopstillinger, dom over resultatet, og ikke mindst oddsekspertens gratis spilforslag
Spil oddsekspertens geniale kupon til hele odds 121,0 her!

Optakt

Silkeborg

Silkeborg IF kommer til kampen med en pokaltriumf i bagagen og en frisk sejr over AGF i torsdags. De har intet at tabe i de resterende kampe i Superligaen, og kan derfor spille frit og friskt på hjemmebane på JYSK Park.

Kent Nielsens mandskab har dog mistet flere vigtige spillere til skader. Alexander Busch og Fredrik Carlsen er ude for resten af sæsonen, mens Anders Klynge og Kasper Kusk også er tvivlsomme til kampen.

Brøndby:

Brøndby IF er efter sejren mod FC Nordsjælland på andenpladsen i tabellen. De er pisket til at vinde for at bevare guldchancerne, da FC Midtjylland fortsat fører an i toppen.

Jesper Sørensens tropper må undvære Kevin Tshiembe, der er i karantæne, samt Sean Klaiber og Mathias Greve, der er ude med skader. Til gengæld er Mathias Kvistgaarden tilbage i truppen efter at have misset de seneste kampe.

Gratis oddsforslag

Spil kuponen her

Mærk adrenalinen pumpe og pulsen stige, når Superligaen tager fat igen! Opgøret mellem Silkeborg og Brøndby er mere end bare en fodboldkamp – det er en kamp om mesterskabet, og en chance for dig til at vinde kæmpegevinster med vores oddseksperts geniale spilforslag.

Brøndby er tilbage i guldstriden! Efter en sejr over FC Nordsjælland i seneste runde er Brøndby klar til at udfordre Silkeborg IF i en kamp, der kan afgøre mesterskabets skæbne. Men for at holde guldhåbet i live, skal Brøndby vinde.

Hvad kunne være bedre end at krydre spændingen med muligheden for at vinde stort? Vores oddsekspert har sammensat et gratis spilforslag, hvor du kan vinde 12.100 kr. på blot 100 kr.! Det er odds på svimlende 121.

Oddseksperten forventer en kamp en masse flot spil, og en masse chancer, hvor især Yuito Suzuki og den tidligere Silkeborgspiller, Nicolai Vallys kommer til at imponere med en masse skud på mål.
Få adgang til din kupon på Bet365 her

Forventede startopstillinger

Der er lagt op til en tæt og spændende kamp med et hav af chancer. Silkeborg er et stærkt hjemmebanehold, der ikke giver sig nemt, og kan sagtens give Brøndby kamp til stregen.

Brøndby skal dog vinde for at holde liv i guldambitionerne, og de har vist sig at være et af de bedste hold i ligaen i de afgørende kampe.

Bud på startopstillinger:

Silkeborg IF (4-3-3): Larsen – Sonne, Rödin, Felix, Poulsen – Larsen, Brink, Mattsson – Adamsen, Thordarson – Lind
Brøndby IF (3-4-2-1): Pentz – Vanlerberghe, Lauritsen, Rasmussen – Sebulonsen, Radosevic, Wass, Divkovic – Bundgaard, Vallys – Suzuki

Dom:

Brøndby er favoritter, men Silkeborg er et farligt hold på hjemmebane. Vi forventer en kamp med masser af underholdning og en masse chancer, hvor Brøndby tager 1-3 sejr

Kampen fløjtes i gang mandag klokken 16:00 på Jysk Park, og kan ses på 6’eren.

 

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top