Skæbnesvangert knæskade rammer Aston Villa

The perfect guide to the casino

Skæbnesvangert knæskade rammer Aston Villa

Den franske midtbanespiller, Boubacar Kamara, har pådraget sig en alvorlig knæskade, der forventes at holde ham ude i flere måneder. Kamara, der er 24 år gammel og repræsenterer Aston Villa, står over for en lang genoptræningsperiode efter denne skade.

Skade og Holdets Situation

Med 1662 minutter spilletid fordelt over 20 kampe i Premier League denne sæson har Kamara været en vigtig rotationspiller for holdet. Med en samlet spilletid på 2970 minutter for holdet udgør hans fravær en betydelig udfordring for Aston Villa.

Selvom Kamara ikke har bidraget med mål eller assists, har hans defensive bidrag været afgørende med seks clean sheets og kun 21 mål indkasseret. Med kun 67 mål scoret af holdet hidtil, er det tydeligt, at hans tilstedeværelse på banen vil blive savnet.

Næste Modstander

Aston Villa står overfor AFC Bournemouth på hjemmebane den 21.04. Holdet vil skulle klare sig uden Kamara’s bidrag i denne vigtige kamp.

Sæsonen Indtil Nu

I Premier League har Aston Villa hidtil opnået 19 sejre, 6 uafgjorte og 8 nederlag, hvilket placerer dem på en respektabel 4. plads. På den anden side har AFC Bournemouth haft en mere udfordrende sæson med 11 sejre, 9 uafgjorte og 12 nederlag, hvilket placerer dem på 13. pladsen.

Med 32 kampe spillet indtil videre i sæsonen, vil det kommende opgør mellem Aston Villa og AFC Bournemouth være afgørende for begge holds position i tabellen.

 

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top