Sevilla FC - RCD Mallorca: Optakt, Odds, Spilforslag, Skader, Karantæner og Forventede Startopstillinger [22/04/2023]

The perfect guide to the casino

Sevilla FC – RCD Mallorca: Optakt, Odds, Spilforslag, Skader, Karantæner og Forventede Startopstillinger [22/04/2023]

Der er lagt op til en spændende fodboldaften på Ramón Sánchez Pizjuán, når Sevilla FC tørner sammen med RCD Mallorca mandag den 22. april kl. 21:00. Med to hold, der begge er kendt for deres offensive spil, er der store chancer for mål i begge ender. Derfor anbefales det at spille på ‘Begge Hold Scorer’ hos Bet365.

Sevilla FC har haft problemer med at holde nullet, og har ikke formået det i 75% af deres seneste 20 kampe og kun 20% af deres udekampe i La Liga denne sæson. På hjemmebane har Sevilla FC formået at score i 87% af deres kampe, hvilket sætter dem i en stærk position til at få netmaskerne til at blafre.

Hold øje med oddsene på ‘Begge Hold Scorer’ hos Bet365 og få op til 1.000 kr i velkomstbonus.

Faktaboks:

Hvem: Sevilla FC – RCD Mallorca
Hvad: La Liga
Hvor: Ramón Sánchez Pizjuán
Hvornår: Mandag d. 22. april kl. 21:00

Form og placering

Efter 31 kampe i La Liga har Sevilla FC formået at indsamle 34 point og befinder sig dermed på en 13. plads i tabellen. Trods en placering midt i rækken vil Quique Sánchez Floress tropper uden tvivl gå efter at forbedre deres position i tabellen.

Modstanderne fra RCD Mallorca har ikke haft den bedste sæson, men ligger dog ligeledes på en 13. plads i La Liga med 31 point. Med seks sejre, 13 uafgjorte og 12 nederlag vil de uden tvivl være opsatte på at forstærke deres position i denne spillerunde.

Sevilla FC kommer ind til opgøret med en sejr i bagagen, efter at have besejret UD Las Palmas med 2-0 i deres seneste kamp. RCD Mallorca, derimod, tabte deres seneste kamp med 0-1 til Real Madrid CF.

Hjemmebane mod udebane

På hjemmebane har Sevilla FC haft en blandet sæson med to sejre, en uafgjort og to nederlag i deres seneste fem kampe på Ramón Sánchez Pizjuán. RCD Mallorca har på udebane haft det svært med tre uafgjorte og to nederlag i deres seneste fem udekampe.

I de seneste indbyrdes opgør har Sevilla FC haft overtaget med to sejre mod RCD Mallorcas ene sejr, mens to kampe er endt uafgjort. Dog endte det seneste opgør med en sejr til RCD Mallorca.

Karantæner

Sevilla FC: Boubakary Soumaré, Youssef En-Nesyri

RCD Mallorca: Giovanni González

Skader

Sevilla FC: Dodi Lukebakio, Erik Lamela, Marcos Acuna, Nemanja Gudelj, Ørjan Nyland

RCD Mallorca: Martin Valjent, Pablo Maffeo, Vedat Muriqi

Forventede startopstillinger

Sevilla FC: 4-5-1

Marko Dmitrović – Adrià Pedrosa, Jesús Navas, Loïc Badé, Sergio Ramos – Djibril Sow, Fernando Reges, Juanlu Sánchez, Suso, Óliver Torres – Lucas Ocampos

Real Club Deportivo Mallorca: 5-3-2

Predrag Rajković – Antonio Raíllo, Jaume Costa, José Manuel Copete, Matija Nastasić, Toni Lato – Dani Rodríguez, Samú Costa, Sergi Darder – Abdón Prats, Cyle Larin

La Liga live stream

Du kan se kampe fra La Liga via livestreaming hos bet365, og du kan naturligvis også spille på kampene i den bedste spanske række.

Gå til bet365.dk for at oprette en konto og få adgang til både La Liga og meget anden sport.

Real Madrid og Barcelona har i mange år domineret La Liga, med Real Madrid som rekordholder med 35 titler, mens Barcelona har 27. Ligaen er kendt for sit høje tekniske niveau, der er en sand fryd for fodboldfans.

Normalt spilles der en aftenkamp om fredagen, hvorefter resten af rundens kampe er fordelt om lørdagen og søndagen. Så gør dig klar til en spændende aften med Sevilla FC og RCD Mallorca i La Liga.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top