Everton's Defensive Woes: A Major Setback Ahead

The perfect guide to the casino

Everton’s Defensive Woes: A Major Setback Ahead

Det er en skæbnesvanger tid for Everton, som står overfor en udfordring uden deres unge forsvarsspiller, som har vist sig at være en vigtig brik på holdet.

Spillerstatistik og Skadekonsekvenser

Jarrad Branthwaite, 21-årig forsvarsspiller for Everton, har spillet imponerende 2577 minutter fordelt over 29 kampe i denne sæson. Med en vigtighedsgrad vurderet som høj, har hans tilstedeværelse været afgørende for holdet. Desværre har en knæskade sat ham ud af spillet i to uger. Branthwaite har endnu ikke scoret mål eller lavet assists, men hans defensive bidrag har været uvurderligt for holdet, som har scoret 32 mål og lukket 48 mål ind i løbet af sæsonen.

Næste Modstander

Næste kamp for Everton finder sted på hjemmebane mod Nottingham Forest den 21. april. Holdet vil savne Branthwaite’s defensive færdigheder i denne vigtige kamp.

Sæsonen Indtil Nu

I Premier League har Everton vundet 9 kampe, spillet 8 uafgjorte og tabt 15 kampe, hvilket placerer dem på en 17. plads. Deres næste modstander, Nottingham Forest, har vundet 7 kampe, spillet 9 uafgjorte og tabt 17 kampe, og ligger på en 16. plads med 33 kampe spillet indtil videre.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top