Skal Filip Bundgaard have chancen fra start?

The perfect guide to the casino

Skal Filip Bundgaard have chancen fra start?

Den 19-årige offensiv-spiller Filip Bundgaard blev hentet til i vintertransfervinduet fra Superligaklubben Randers FC. Det er ikke blevet til mange minutter for det unge talent i det nye år, og indtil videre heller ikke nogen kamp fra start hos de gule.  

Brøndby ligger på nuværende tidspunkt nr. 1 i ligaen og som titelracet spidser til, kan det godt være svært at bide sig fast på et velspillende hold. Dog har det set lidt problematisk ud i de seneste 2 kampe, hvor de gule har smidt point på grund af sene scoringer. Er det nødvendigt med lidt udskiftning, eller skal Brøndby holde fast i den nuværende start-11?

Bundgaard havde sin debut i Superligaen tilbage i 19/20-sæsonen. De følgende sæsoner bed han sig mere og mere fast på Randers-holdet, og har til dags dato spillet 82 Superligakampe. Han besidder derfor erfaring trods sin unge alder. Det er dog kun blevet til indhop for Bundgaard i det nye år, hvor han ofte har fået de sidste 15-20 minutter. 

Den unge komet venter stadig på sin første start. Kan dette blive i slutspillet, eller må han vente? Brøndby spiller på søndag hjemme mod Midtjylland, en altafgørende kamp, som Jesper Sørensen nok får svært ved at eksperimentere i. Der er dog stadig 7 kampe tilbage af slutspillet, hvor han potentielt kan vise sig frem. 

Hvad tænker du om Bundgaards chancer på den korte bane?

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top