Se video: Pinlig opførsel af Chelsea-spillere i drømmekamp

The perfect guide to the casino

Se video: Pinlig opførsel af Chelsea-spillere i drømmekamp

I går aftes tog Chelsea imod Everton på Broen. En kamp, der for Chelsea-fansene var yderst underholdende. Et velspillende Chelsea-mandskab med Cole Palmer i front cruisede let gennem Everton-mandskabet og sikrede 3 point. Ud af det blå opstod en uheldig episode mellem de blå spillere, som stjal en del af pladsen i medierne.

Cole Palmer bragte hurtigt Chelsea i front med 3, faktisk allerede i det 28. minut stod der 3-0 på måltavlen. Det engelske talent havde efter dette leveret to hattricks på to kampe. Nicolas Jackson byggede videre på føringen til 4-0.

Den uheldige episode fandt sted umiddelbart efter, at Cole Palmer blev nedlagt i feltet. Straffespark til Chelsea. Efter kendelsen buldrede Noni Madueke og Nicolas Jackson frem mod bolden og pletten. De ville begge sparke. 

Spillerne skændtes og insisterede hver især på selv at sparke. Anfører Connor Gallagher måtte træde frem, tage bolden, og give den til Pochettinos udnævnte skytte, Cole Palmer. Han lagde den køligt ind, 5-0. Alfie Gilchrist gav det sidste stød i kampen 6-0.

Skænderiet blev med det samme kommenteret på af diverse sociale medier, dog var Chelsea-træneren hurtig til at udtale sig efter kampen til mediet Reuters: “Spillerne ved, at straffesparksskytten er Palmer. Jeg er så, så vred over situationen.” og “Jeg vil gerne undskylde for vores optræden over for de lande, der så med, siger han videre.”

Se kaosset her på X (tidligere Twitter):

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top