Forventede startopstillinger: Barcelona - PSG

The perfect guide to the casino

Forventede startopstillinger: Barcelona – PSG

Klokken 21:00 i aften fløjtes der op for returopgøret af kvartfinalen mellem Barcelona og PSG i Champions League. Forrige kamp blev 2-3 til Barcelona og de har derfor fordelen. De skal blot bruge en uafgjort, så de videre. PSG derimod skal spille deres bedste bold, hvis de skal have en chance mod Barcelona, der gennem sæsonen har vist sig stærke på hjemmebane.

Et fyldt Camp Nou vil forsøge at gøre vejen til semifinalerne nemmere for de spanske giganter. Kylian Mbappe og company vil dog gøre deres for at sætte en stopper for Barcelonas videre avancement i turneringen. Dette gør de ved at vinde med 2 eller tage den i forlænget og vinde derigennem.

Til opgøret i aften er Barcelona uden Christensen og Roberto, der sidder ude med karantæne. PSG har ingen karantæner til denne kamp. På skadeslisterne for de to klubber findes, Gavi og Balde fra Barcelona og Kurzawa, Kimpembe og Rico fra PSG.

Forventede startopstillinger:

Barcelona (4-3-3): Ter Stegen; Koundé, Ronald Araújo, Cubarsí, João Cancelo; De Jong, Gündoğan, Pedri; Yamal, Lewandowski, Raphinha

PSG (4-3-3): Donnarumma; Hakimi, Marquinhos, Hernández, Mendes; Zaïre-Emery, Vitinha, Ruiz; Dembélé, Mbappé, Barcola

Kampen fløjtes op 21:00 i Barcelona, god kamp!

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top