Nicolai Vallys: Guld er muligt, selv uden mål fra egen fod

The perfect guide to the casino

Nicolai Vallys: Guld er muligt, selv uden mål fra egen fod

Offensivspilleren Nicolai Vallys, der til daglig tørner ud for Brøndby er ikke bekymret trods en dalende målform. 

Vallys var i efteråret ustoppelig, og med sine mange målinvolveringer har han gjort fansene vant til at se ham på tavlen. Det har dog ikke været realiteten i det nye år, hvor han stadig ikke har nettet.

Forsvarspillerne ser ud til at have fundet en måde at dække op for ham, i hvert fald hvad angår mål. Dog mener Vallys at han sagtens kan bidrage med andet: “Jeg vil virkelig gerne hjælpe holdet, og jeg synes ikke kun det er med mål og assist, at jeg kan gøre det. Der er mange ting, som jeg forsøger at gøre godt, og som min træner er meget tilfreds med.”

Han fortalte også, at der bliver mere plads rundt om ham, når han bliver så tæt pakket ned, hvilket holdet også har udnyttet.

Til slut sagde han: “Jeg tror også på, at jeg kan komme til det igen, men hvis jeg ikke gør det, så er det ikke sådan, at jeg ikke tror, at vi kan blive mestre.”

Vallys har nettet 10 gange og lagt op til mål 6 gange denne sæson. Næste gang Brøndby og Vallys skal i aktion bliver på søndag når de hjemme tager imod 2.-pladsen, nemlig Midtjylland.

Følg med hos Footy!

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top