Iskølige Cole Palmer er klar til at sænke Everton

The perfect guide to the casino

Iskølige Cole Palmer er klar til at sænke Everton

I aften klokken 21:00 fløjtes der i gang på Broen, hvor Chelsea tager imod Everton. En kamp der for Londonklubben er altafgørende i jagten på den fortsat levende Europa-drøm. Det er dog et match-up Chelsea førhen har haft svært ved. Men mon ikke den flyvende Cole Palmer kan sparke Chelsea på vej mod top-7 placeringen?

Chelsea ligger på nuværende tidspunkt nr. 9 med 44 point, hvilket fans, klub og spillere på ingen måde kan være tilfredse med. Everton har denne sæson været ramt af et pointfradrag på 8 point, og sidder derfor på 16.-pladsen med 27 point, blot 2 point fra stregen.

Hjemmeholdet vurderes favoritter til dagens opgør, trods en enorm liste af skadede spillere. Den vigtigste af dem alle er dog klar. Cole Palmer har indtil videre været helt sublim, og er endnu en gang klar til at vise elegance og kynisme, mod et Everton-hold, der også har haft det svært.

Palmer har bidraget med hele 16 mål og 9 assist alene i Premier League indtil videre. Han forventes derfor endnu en gang at kunne komme på tavlen i dag, enten som målskytte eller oplægger.

Cole Palmer de sidste 6 Premier League-kampe:

1 assist mod Sheffield United

3 mål mod United

2 mål mod Burnley

1 mål og 1 assist mod Leicester

1 mål og 1 assist mod Newcastle

1 assist mod Brentford

 

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top