Lukas Lerager: Vigtig kamp for begge parter

The perfect guide to the casino

Lukas Lerager: Vigtig kamp for begge parter

I aften tager FCM imod FCK i en topkamp, der byder på Superligaens 2. og 3.-plads. FCM har inden opgøret 6 point ned til FCK og det er derfor indlysende en enormt vigtig kamp for begge parter. Lerager har forud for kampen kommet med hans forventninger til opgøret.

FCK’s midtbanemand Lerager forudser: ”Det er selvfølgelig en meget vigtig kamp for begge hold, og det bliver helt sikkert intenst og i et højt tempo.” Det bliver det stensikkert når begge hold for alvor skal jagte de 3 point.

Det er dog et godt stykke tid siden FCK sidst har vundet på Heden, og hvis det fortsætter som de forrige gange kan Hovedstadsklubben godt få det svært. FCK vandt sidst i Herning i 2022, da Khouma Babacar blev matchvinder i en 1-0 sejr. Sidste kamp på Heden endte med en 2-0 sejr til FCM.

Lerager roser eget hold forud for opgøret: “Vi kommer for at tage de tre point med hjem, og den kamp er det eneste, der betyder noget for os lige nu. Vi ved, at vi skal toppræstere for at vinde, men det ved vi også, at vi har holdet og individualisterne, der kan afgøre det til vores fordel.”

Han fortæller derudover, at det er ny kamp og en ny udfordring. Sidste indbyrdes nederlag er lagt væk, og det eneste der tæller i dag er de 3 point. Begge klubber kommer til at skulle gøre sit, for i et topopgør som dette kan marginalerne blive altafgørende.

Følg med hos Footy, når der sparkes i gang 18:00!

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top