Dagens bet: Formstærke Arsenal får besøg af Aston Villa

The perfect guide to the casino

Dagens bet: Formstærke Arsenal får besøg af Aston Villa

I dag tager Arsenal imod Aston Villa på Emirates Stadium. Arsenal ligger nr. 2 mens Aston Villa sidder på en 4. plads. En enormt vigtig kamp fra begge parter. Slaget ledes af de spanske taktikere Mikel Arteta og Unai Emery. 

Oddsforslag: Over 2,5 mål

Kampen kan streames hos Bet365.

Det er to af Englands mest formstærke mandskaber som mødes i en vigtig kamp om tre point, og der er i den grad lagt op til en sand gyser.

I denne sæson er det i Premier League blevet til 22 sejre, 5 uafgjorte og 4 nederlag for Arsenal, som inden kampen sidder på ligaens andenplads. Aston Villa har præsteret med 18 sejre, 6 uafgjorte og 8 nederlag.

Med en sejr kan Arsenal fortsætte drømmen om PL-guld. Hvis Aston Villa vinder er de et skridt tættere på Champions League.

Det er altså et opgør uden lige som venter i London denne aften, hvor begge mandskaber i den grad skal bruge tre point.

Det er derudover 2 hold, der har nettet 75 og 66 gange i sæsonen, hvilket betyder begge hold snitter over 2 mål per kamp. I 2/3 af deres sidste indbyrdes kamp har begge hold scoret. Derfor regnes der med at komme mål i dagens kamp.

Derudover har Arsenal scoret 7 mål i deres seneste 3 kampe og Aston Villa 6 i deres seneste 3.

Mange mål forventes!

Derfor er dagens spilforslag: Over 2,5 mål

Spilletidspunkt: Søndag klokken 17:30

BookmakerBet365

Odds: 1.50

Indsats: 200 kr.

Mulig gevinst: 300 kr.

Overskud: 100 kr.

Du kan hver eneste dag modtage spilforslag hos Oddsprofit, hvor eksperterne leverer skarpe analyserer. Besøg Oddsprofit lige her!

Kampen kan streames hos Bet365.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top