Brøndby IF smider sejren i overtiden

Det var et hårdt ramt AGF-hold, som intet mindre end tre dage efter deres pokal-avancement skulle møde guld-aspiranterne fra Brøndby IF.

Til trods for stor udskiftning og trætte ben, så bød AGF Superligaens duks op til dans, da Brøndby IF akkurat som i mandags havde svært ved at finde takterne set over hele kampen.

Dog startede de blå-gule som lyn og torden, da darlingen Daniel Wass headede gæsterne foran.

Hjemmebanepublikummet på Ceres Park skulle dog ikke vente længe, før det blev deres tur til at juble. Tre minutter efter Wass-scoringen udlignede Magnus Knudsen på et kontra-angreb. Bum. 8 minutter spillet og allerede 1-1.

Kampen fandt herefter et mere roligt lejde, men efter 55 minutter, i en velspillende AGF-periode, modtager Sean Klaiber bolden på kanten af feltet, hvorefter han tørt klasker bolden i det lange hjørne.

Den resterende del af kampen bød på uskønt spil, hvor det var tydeligt, at Brøndby var parat til at fighte sejren hjem – men det var ikke nok.

I overtiden fandt Gift Links Patrick Mortensen i feltet, hvor han let kunne styre bolden i mål og knuse Brøndby-drømmene om tre point og et vigtigt skridt i guld-jagten.

Der er dermed serveret en gave til FC Midtjylland, som nu kan overtage Superligaens førsteplads i den sene kamp mod FCK. Presset er dog særligt på FC København inden aftenens møde i Herning, hvor københavnerne har 7 point op til Brøndby IF.