Gode nyheder for Brøndby-fans: Wass er klar til AGF

The perfect guide to the casino

Gode nyheder for Brøndby-fans: Wass er klar til AGF

Den vigtige Brøndby-mand Daniel Wass lod sig i sidste kamp udskifte mod Silkeborg, med en ankelskade der i momentet så slem ud. Gode nyheder kom dog fra Brøndbyanlægget i dag, hvor Daniel Wass trænede med i fuldt omfang. Jesper Sørensens meldte ham ovenikøbet i klar til AGF-kampen på søndag.

Jesper Sørensen sagde blandt andet til den fremødte presse efter træningen: “Han har lige trænet med i fuldt omfang, så han er klar til at spille. Da han gik ud mod Silkeborg, så det ud som om han selv mente at det så alvorligt ud, men Daniel er klar.” Dette er klasse nyheder for Brøndbyfansene, der allerede igen på søndag kan forvente at se ham in action.

Dårligere nyheder var der om angribsraketten Mathias Kvistgaarden. Jesper Sørensen fortalte: “Kvistgaarden var ikke ude i dag. Det tager åbenbart noget tid. Det er svært at få en status over, hvor lang tid det tager. Vi tager det dag for dag. Jeg regner ikke med ham søndag. Han har fået et vrid i knæet.”

Brøndby spiller søndag klokken 16:00 i Aarhus på Ceres Park, hvor Vestegnsklubben skal slå tilbage efter et tvivlsomt 1-1 resultat mod Silkeborg i sidste runde. Følg med hos Footy!

 

 

 

 

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top