Aston Villa: Skæbnesvangert tab af vigtig forsvarsspiller

The perfect guide to the casino

Aston Villa: Skæbnesvangert tab af vigtig forsvarsspiller

I det kommende opgør vil Aston Villa stå overfor en barsk udfordring, da en vigtig forsvarsspiller er blevet ramt af en knæskade. Matty Cash, 26 år og af polsk nationalitet, har været en central figur for holdet gennem sæsonen, men forventes nu at være ude i et stykke tid på grund af skaden.

Skadesindvirkning på holdet

Med 26 optrædener og 1899 minutter spillet i Premier League har Matty Cash været en vigtig brik for Aston Villa. Holdet har spillet i alt 32 kampe og akkumuleret 2880 minutter på banen. Den høje vigtighed af Cash på holdet er tydelig, da han har bidraget med fem clean sheets og 30 mål imod.

Næste modstander: Arsenal

Næste opgør for Aston Villa er mod Arsenal på udebane den 14. april. Uden Cash i forsvaret vil holdet stå overfor en svær opgave mod en stærk modstander.

Sæsonen indtil nu

I Premier League har Aston Villa haft en imponerende sæson hidtil med 18 sejre, 6 uafgjorte og 8 tabte kampe, hvilket har placeret dem på en 5. plads. Deres næste modstander, Arsenal, har også haft en stærk sæson med 22 sejre, 5 uafgjorte og 4 tabte kampe, hvilket har ført dem til 1. pladsen i ligaen efter 31 kampe.

 

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top