Aston Villa: Skæbnesvangert tab af forsvarsspilleren

The perfect guide to the casino

Aston Villa: Skæbnesvangert tab af forsvarsspilleren

I den kommende kamp må Aston Villa se sig nødsaget til at undvære en nøglespiller på holdet, når de står over for en udfordrende modstander. Clément Lenglet, en 28-årig forsvarsspiller fra Frankrig, har pådraget sig en skade af ukendt art, og forventes at være ude i et stykke tid.

Skadeskonsekvenser for Aston Villa

Clément Lenglet har spillet en betydelig rolle for holdet denne sæson, med 1066 minutter fordelt over 13 kampe i Premier League. Selvom han betegnes som en rotationspiller, har hans tilstedeværelse på banen været værdifuld. Med et medium vurderet vigtighedsniveau vil hans fravær være mærkbart, da han har bidraget til holdets præstationer.

Næste modstander: Arsenal

I den kommende kamp skal Aston Villa møde Arsenal på udebane d. 14.04. En udfordrende modstander, som kræver at holdet er på toppen af deres spil, selv uden Clément Lenglets bidrag.

Sæsonen indtil nu

Aston Villa har haft en imponerende sæson hidtil i Premier League, med 18 sejre, 6 uafgjorte og 8 tabte kampe, hvilket placerer dem på en 5. plads. Deres næste modstander, Arsenal, har også haft en stærk sæson med 22 sejre, 5 uafgjorte og 4 tabte kampe, og ligger på 1. pladsen i tabellen efter 31 kampe.

 

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top