Formstærkt PSG-mandskab: Odds-forslag

The perfect guide to the casino

Formstærkt PSG-mandskab: Odds-forslag

I aften klokken 21:00 bliver der for 2. dag i træk fløjtet op for Champions League-bold, når PSG på Parc des Princes tager i mod Barcelona. Et stort slag, der bliver ledt af to af de største spanske taktikere, nemlig Luis Enrique fra PSG og Xavi fra Barcelona.

PSG buldrer for tiden derudaf i den hjemlige liga, hvor de på nuværende tidspunkt sidder behageligt på 1.-pladsen med hele 10 point ned til 2.-pladsen. Barcelona ligger pt på 2.-pladsen i den hjemlige liga med 8 point op til Real Madrid på 1.-pladsen.

Det er altså to mandskaber i form. Barcelona led deres sidste nederlag i slutningen af januar mens PSG stadig ikke er besejret i det nye år. Deres sidste nederlag var helt tilbage i starten af november 2023, hvor de blev besejret af AC Milan i gruppespillet af Champions League.

Følg liveodds på Bet365

Dagens to hold mødtes sidst i 2020/2021-sæsonen, hvor de bragede sammen i 1/8-finalerne af Champions Leauge. Med en 4-1 sejr på udebane og en 1-1 uafgjort hjemme kunne PSG ved den anledning sende Barcelona ud af turneringen. Kylian Mbappé lavede et hattrick i 4-1 sejren og er igen klar til at gøre det onde mod den spanske storklub.

PSG har i dag hjemmebanefordelen, og med dem i flyvende form, og stadig ubesejrede i år ser vi det hos Footy stærkt usandsynligt at Barcelona vinder. Derfor anbefaler vi et spil på PSG eller uafgjort (dobbeltchance – 1x), der hos Bet365 giver odds 1,29

Fakta om oddset:

Kickoff: 21:00

Hold: PSG – Barcelona

Odds på PSG eller uafgjort (dobbeltchance – 1x): 1,29

Udbyder: Bet365

 

Følg liveodds på Bet365

 

 

 

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top