FC Barcelona tager første stik efter vanvittig kamp: AC blev matchwinner

The perfect guide to the casino

FC Barcelona tager første stik efter vanvittig kamp: AC blev matchwinner

Der var lagt i kakkelovnen til en episk Champions League-aften i Paris, da Paris Saint-Germain bød FC Barcelona op til dans på Parc De Prince – og wow, hvor blev der disket op med verdensklasse underholdning.

PSG startede bedst med et højt pres, men lige lidt fik de ud af det, da giftige Raphinha bragte gæsterne foran efter 37′ minutter. Brasilianeren skulle man senere se endnu mere til.

PSG kom flyvende ud til 2. halvleg, hvor de overrumplede Barcelona fuldstændig. To lynscoringer af Ousmane Dembélé og Vitinha sendte franskmændene i front, og Barcelona lignede et hold der lige havde set et spøgelse.

Chokket blev dog hurtigt rystet af, og efter 62′ minutter dukkede Raphinha endnu en gang op, da han fik perfekt træf på et flot oplæg fra Pedri i mellem PSG’s centerback-kæde.

Catalanerne var ikke færdige her. Ind kom Andreas Christensen i det 75′ minut, og to minutter senere satte han panden på et hjørnespark, og så var Barcelona foran 2-3. Eminent comeback af danskeren efter hans skadesperiode.

PSG formåede ikke at svare igen, og er derfor under maksimalt pres inden returopgøret i Spanien.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top