Målfest i Madrid: Odds-forslag

The perfect guide to the casino

Målfest i Madrid: Odds-forslag

Klokken 21:00 fløjtes der i gang på Santiago Bernabéu i Madrid. Opgøret er mellem Real Madrid og Manchester City, der efter en del sammenstød i turneringen nu igen tørner sammen. 

Få op til 1000 kr i bonus til Real Madrid-Man City her

De to klubber har efter mødet i år nu mødtes i knockout-kampene de sidste 4/5 sæsoner. Det sidste møde mellem de to klubber var i 22/23-sæsonen, hvor Manchester City efter et 1-1 resultat og en 4-0 sejr i semifinalerne besejrede Inter Milan i finalen og vandt trofæet med de store ører.

Året før i 21/22-sæsonen var det netop omvendt, da Real Madrid sendte Manchester City ud af semfinalerne efter et dramatisk comeback. De to semifinale-kampe det år blev 4-3 til Man City og efterfølgende 3-1 til Real Madrid. Madrid vandt efterfølgende mod Livepool i finalen det år.

Ud fra de overstående 4 resultater kan det ses, at der er blevet scoret 17 mål over de sidste 4 kampe mellem de to klubber. Dette er enormt mange mål, og det kan derfor forventes, at der igen i dag bliver banket et par stykker ind. Begge hold har derudover scoret i 6/7 af deres indbyrdes kampe.

Med begge hold i topform i deres respektive ligaer, og med en historik med mange mål, forventer vi hos Footy, at begge hold kommer på måltavlen i dag. Oddset begge hold scorer giver hos Bet365 hele 1,62.

 

Fakta om oddset: 

Kickoff på kamp: 21:00

Hold: Real Madrid – Manchester City

Odds begge hold scorer: 1,62

Udbyder: Bet365

 

Følg liveodds på Bet365

 

 

 

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top