Forventede startopstillinger: Arsenal - Bayern München

The perfect guide to the casino

Forventede startopstillinger: Arsenal – Bayern München

Klokken 21:00 går det i aften løs på Emirates Stadium i London når Arsenal og Mikel Arteta tager i mod de tyske kæmper fra Bayern München. En spændende kamp, der byder på Arsenal i topform og et Bayern-mandskab, der har haltet på det sidste. Dog kan man aldrig afskrive den tyske storklub når det gælder Champions League. 

Det er en kamp, der historisk har voldet londonklubben mange problemer i turneringen. De sidste 3 møder mellem disse klubber har nemlig alle lydt på en 5-1 sejr til Bayern. Måske dette kan ændres i dagens anledning, hvor Bayern går ind til kampen med en lidt stram periode i ryggen. Sidst med et nederlag til oprykkerne fra Heidenheim på 3-2.

Begge trupper er stærke til dagens anledning, og der er ingen sædvanlige startere ude med skader eller karantæne. Det forventes derfor at det bliver en tæt kamp. Kun tiden kan vise om Arsenal kan ændre på den dårlige historik mellem de to klubber.

Forventede startopstillinger: 

Arsenal (4-3-3): David Raya, Ben White, William Saliba, Gabriel Magalhaes, Oleksandr Zinchenko, Jorginho, Declan Rice, Martin Ødegaard, Bukayo Saka, Kai Havertz, Gabriel Martinelli

Bayern Müncen (4-2-3-1): Sven Ulreich, Joshua Kimmich, Dayot Upamecano, Kim Min-jae, Alphonso Davies, Leon Goretzka, Konrad Laimer, Leroy Sane, Jamal Musiala, Serge Gnabry, Harry Kane

 

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top