Daniel Wass skadet: Hvor slemt står det til i Brøndby-truppen?

The perfect guide to the casino

Daniel Wass skadet: Hvor slemt står det til i Brøndby-truppen?

Brøndby spillede mandag den 8. april mesterskabsspillets 2. runde mod Silkeborg på Brøndby Stadion. En kamp de gule smed i det 80’ende minut. Med et 1-1 resultat måtte de nøjes med et enkelt point. Dette var ikke den eneste mavepuster Jesper Sørensens mandskab fik. Den centrale figur på holdet Daniel Wass måtte nemlig i det 60’ende minut lade sig selv skifte ud efter en skade. 

Midtbanemanden Daniel Wass lå med trøjen over hovedet på græsplænen efter at hans ankel var blevet trådt på. Efter et kort læge-check var konklusionen, at han ikke kunne fortsætte. Et set-back for holdet, der ellers var foran 1-0. Holdet led den næste halve time og endte med en uafgjort.

Omfanget af skaden vides ikke på nuværende tidspunkt, men ved en længere pause kan det vise sig kritisk i jagten på mesterskabet. Målmanden Patrick Pentz udtalte sig efter kampen: “Jeg er en smule bekymret over, hvor han er. Jeg har ikke set ham endnu, så lad os håbe, det ikke er seriøst.” Jesper Sørensen udtalte sig også efter kampen, at han heller ikke vidste noget om omfanget endnu, men at de måtte vente og se. Dog siger han, at han selvfølgelig er bekymret, da det aldrig er rart at have spillere ude, de skal helst spille.

Også før kampen havde Brøndby dårlige nyheder i det, at Mathias Kvisgaarden var meldt skadet til opgøret. Klubben må derfor siges at være godt ramt af skader. Det passer virkelig dårligt i og med mesterskabsspillet strammer til. Jesper Sørensen kan ikke sige noget om de to spilleres chance for at deltage mod AGF i næste kamp, men han krydser fingre for det.

Brøndby ligger fortsat på en 1. plads, dog nu á point med Midtjylland. Det spidser til. Det kan bliver afgørende i Brøndbys kamp om trofæet!

 

 

 

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top