Forventede startopstillinger: Brøndby - Silkeborg

The perfect guide to the casino

Forventede startopstillinger: Brøndby – Silkeborg

Brøndby får i dag Silkeborg på besøg klokken 19:00. Mathias Kvistgaarden er i dagens anledning ude med skade, hvilket kan betyde rokeringer i startopstillingen for Brøndby. 

Begge klubber stiller i dag begge hold, der ellers er meget lidt skadesramte. Det kan derfor forventes, at det bliver noget nær stærkeste fra begge parter. Silkeborg har akut brug for point, hvis de skal have den mindste tro på at kunne skabe en slutposition der betyder noget. Brøndby skal gøre sit for at genindtage 1. pladsen.

En spiller at holde øje med i dagens opgør er Yuito Suzuki, der er i flyvende form. Med et hattrick i indbyrdes kamp et par uger tilbage er han i topform og er en god kandidat til at komme på tavlen.

Skader:

Brøndby: Frederik Alves, Mathias Kvistgaarden, Henrik Heggheim

Silkeborg: Alexander Busch, Frederik Carlsen

Forventede startopstillinger:

Brøndby (3-4-3): Patrick Pentz, Marko Divkovic, Rasmus Lauritzen, Jacob Rasmussen, Jordi Vanlerberghe, Sean Klaiber, Mathias Greve, Daniel Wass, Nicolai Vallys, Ohi Omoijuanfo, Yuito Suzuki

Silkeborg (4-3-3): Nicolai Larsen, Oliver Sonne, Joel Felix, Pontus Rodin, Lubambo Musonda, Anders Klynge, Mark Brink, Stefan Thordarson, Tonni Adamsen, Mads Larsen, Alexander Lind

 

Kickoff 19:00, god kamp!

 

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top