Pointdeling efter vild kamp i Manchester

1. halvleg

De første 45 minutter er nu spillet på Old Trafford. Som forventet sidder Liverpool på det meste. Skud-statistikken lyder på 0-14 til Liverpool, hvilket også afspejler resten af kampen ret nøjagtigt. Trods den nogenlunde lige boldbesiddelse viser Liverpool sig gang på gang markant farligere, når det kommer omkring felterne.

Efter 23 minuters spilletid viste Liverpool sig kyniske, da de eksekverede et hjørnespark til perfektion. Darwin Nunez steg højest til vejrs og forlængede bolden videre til Luiz Diaz, der uden problemer kunne lægge den i kassen. Trods Liverpools mange chancer har United formået at holde dem fra flere mål og kunne dermed gå til pause 0-1 bagud.

Carl Recine/Reuters/Ritzau Scanpix

2. halvleg

Erik Ten Hag må have givet en ordentlig opsang i omklædningen, for det er et helt andet United-mandskab, der er kommet ud til 2. halvleg.

Med blod på tanden og et par chancer skabt faldt en gylden mulighed til Bruno Fernandes efter en stor forsvarsfejl. Langt udefra lagde han den iskoldt ind bag en chanceløs Caoimhin Kelleher. 1-1 Liverpool efter 50 minutter.

I det 67. minut fik United spillet bolden i feltet, hvor unge Kobbie Mainoo med noget af et drøn bragte United i front. 2-1.

Kampen bølgede frem og tilbage, og netop som det begyndte at dufte af en United-sejr, blev der i det 84. minut begået et klodset straffespark på netop indskiftede Harvey Elliot. Straffesparket blev køligt udnyttet af Mohamed Salah, der bragte balance i regnskabet. 2-2

Efter en kamp med mange store chancer og gule kort endte det med en pointdeling mellem de to mandskaber. Et resultat United bedre kan tåle end Liverpool.

Liverpool risikerer at blive sat af i mesterskabsracet, da Arsenal og City ikke ser ud til at smide point. United bliver på en 6. plads, men Liverpool p.t. indtager 2.-pladsen,