Chelsea og Cole Palmper jagter europæiske pladser

The perfect guide to the casino

Chelsea og Cole Palmper jagter europæiske pladser

Klokken 18:30 fløjtes opgøret mellem Sheffield United og Chelsea op på Bramall Lane. Sheffield United der på nuværende tidspunkt befinder sig på sidstepladsen forventes at få det svært når de tager i mod londonklubben. Med sølle 15 point og blot 8 kampe tilbage af sæsonen ser det meget svært ud for Sheffield. Med 10 point til stregen er det et nødvendigt at hive point hjem i dagens kamp. Bundproppen har lukket hele 80 mål ind gennem sæsonen og har en målscore på -52, hvilket giver ude-holdet gode muligheder.

Chelsea er kommet udelukkende for 3 point. Efter torsdagens comeback og Cole Palmers magi har de blåklædte fået troen tilbage på at sikre en acceptabel placering. Med en sejr i dag kan de spille sig op på 46 point og med en kamp i hånden blot være 2 point bag ved United forudsat at de taber. Ved dette scenarie er det ikke utænkeligt at Chelsea indenfor nærmeste fremtid kan indtage en top-6 plads og gøre forhåbningerne om en plads i Europa til en realitet.

Chelsea har vist sig utrolig målfarlige i de sidste par kampe og alt tyder på at de kan fortsætte stimen i dag. Chelsea har lavet 3 mål i snit gennem de sidste 5 kampe, hvilket i dag også gerne skulle være nok til en sejr. Cole Palmer der har været Chelseas tryllekunstner denne sæson er en god kandidat til at komme på tavlen som enten assistmager eller målscorer. Han kommer i god form efter et køligt hattrick i torsdags.

Cole Palmer de sidste 5 kampe:

3 mål mod United

2 mål mod Burnley

1 mål og 1 assist mod Leicester

1 mål og 1 assist mod Newcastle

1 assist mod Brentford

 

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top