Brøndby i flyvende form skal hive 3 point - godt odds til dagens kamp!

The perfect guide to the casino

Brøndby i flyvende form skal hive 3 point – godt odds til dagens kamp!

Brøndby tager i dag den 8. april i mod Silkeborg på Brøndby Stadion. Brøndby lægger på nuværende tidpunkt nr. 2 med 50 point og Silkeborg nr. 6 med 28 point.

Brøndby kommer til kampen efter en sublim derby-sejr over FCK i sidste spillerunde og er derfor i suveræn spilleform og i højt humør. Silkeborg har derimod haltet på det sidste og alt tyder på, at de vil få det svært på Brøndby Stadion.

Med Brøndby ubesejrede i 2024 og med 4/5 sejre i deres seneste 5 kampe er de storfavoritter til opgøret. Silkeborg har tabt hele 4/5 af deres  sidste kampe og er ikke i god form. Derudover har Silkeborg indkasseret i deres 8 sidste kampe, hvilket tyder på mål fra de gule.

De sidste 5/6 af deres sidste interne opgør har desuden budt på over 2,5 mål, hvilket gør dagens kamp til en potentiel målfest.

Med Brøndby som sejrsherre i de 3 sidste indbyrdes kampe bør det blive til 3 point. En sejr til Vestegnen giver odds 1.50, hvilket er et super odds. Med en sejr i dag, vil klubben spille sig tilbage på en 1. plads og være endnu et godt step på vejen mod til at hive trofæet til Vestegnen.

Trods Brøndby har restriktioner i forhold til fans, og dermed har fået lukket Sydsiden til kampen på grund af pyroteknik i sidste spillerunde, bør dette ikke være et stort nok problem til, at det ikke bliver en Brøndby sejr. Den bør være sikker!

Kampfakta:

Kamp: Brøndby – Silkeborg

Dato: 08-04-2024 klokken 19:00

Udbyder: Bet365

Odds på Brøndby sejr: 1.50

 

Følg liveodds på Bet365

 

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top