The perfect guide to the casino

Klar til at lave saksen på Vallys

Når Brøndby IF og FC København-spillerne træder ind på banen til derby, bliver venskab lagt til side for en stund.

Om lidt mere end en time står to tidligere Silkeborg IF-kammerater, Magnus Mattsson og Nicolai Vallys, overfor hinanden, når FC København og Brøndby IF brager sammen i første runde af Superligaens slutspil. På trods af deres venskab uden for banen, insisterer Mattsson på, at det ikke vil påvirke kampens intensitet.

Læs også: FCK-BIF-BRAG: Vind 10.100 kroner på eksperts råd!

– Nicolai og jeg var selvfølgelig gode venner i Silkeborg, og vi har holdt kontakten lige siden. Vi spiller på hver vores hold, og når vi går ind på banen, er vi ikke særligt gode venner. Men det er klart, at det er svært ikke at være venner, selvom han spiller for det modsatte hold. Vi har et fint forhold, men lige nu er mit fokus på at spille en god kamp mod dem, siger FCK-profilen efter fredagens træning ifølge Tipsbladet.

Mattsson, der tidligere har spillet i Holland, sammenligner den forventede stemning i Parken med de intense derbykampe, han tidligere har oplevet. Han ser frem til at spille sit første derby for FC København og er imponeret over klubbens størrelse og den unikke atmosfære i Parken.

Læs også: Her halter Brøndby langt efter FCK

Og hvis Mattsson ender i en situation, hvor bliver nødsaget til at stoppe sin tidligere holdkammerat, kan det blive brutalt, siger offensivspilleren med et smil på læben.

– Haha, så laver jeg saksen og trækker et rødt kort.

Kampen mellem FC København og Brøndby IF sparkes i gang klokken 14:00.

OVERSIGT

Scroll to Top