The perfect guide to the casino

God lir: Kæk Højbjerg med kølig kommentar efter sjov dommer-episode

Den danske midtbanespiller trak på smilebåndet, da han blev spurgt ind til episoden med kampens dommer i lørdagens testkamp.

Det danske herrelandshold tog lørdag aften imod Schweiz i en testkamp forud for sommerens EM-slutrunde, og mens selve spillet på grønsværnen ikke trak de store overskrifter, så var der flere opsigtsvækkende episoder undervejs.

Læs også: Bliver SLAGTET af Brøndby-fans: ‘Vil ikke se dig mere i BIF’

Morten Hjulmand og Granit Xhaka endte blandt andet i lidt af et klammeri, som efterfølgende fik den schweiziske stjerne til at lange ud efter danskeren.

Det var dog ikke den eneste bemærkelsesværdige episode i løbet af kampen. I anden halvleg var kampens dommer, Allard Lindhout Holland, nemlig lige ned og kysse græsset, da han blev væltet af den danske midtbanekriger, Pierre-Emille Højbjerg.

Læs også: Her er prisen: Så meget skal Brøndby betale, hvis de vil købe Pentz

Episoden blev danskeren også spurgt ind til efter slutfløjt, og her kunne han ikke lade være med at trække på smilebåndet.

– Ligger han ikke der endnu, siger Pierre-Emile Højbjerg efter kampen med et skævt smil, da han mødte den danske presse i mixedzone i Parken.

Læs også: OB-fans gør grin med Brøndby-fans – Se det her

– De slog en kontra, jeg prøvede at komme hurtigt tilbage. Og så kom han i vejen. Så fik han to arme i brystet.

– Men han dømte da kampen færdig, så helt skidt havde han det vist ikke, siger Pierre-Emile Højbjerg, der også fortalte, at dommeren og ham grinede af det efter kampen.

– Vi grinte lidt sammen over episoden efter kampen, lyder det afslutningsvis fra Pierre-Emile Højbjerg.

OVERSIGT

Scroll to Top