The perfect guide to the casino

Hjulmand varsler ændringer: De kommer til at spille

Den danske landstræner varsler flere ændringer forud for tirsdages testkamp mod Færøerne.

Danmark og Schweiz spillede lørdag aften en tam fodboldkamp, og her gjorde Kasper Hjulmand brug af flere spillere fra sin sædvanlige start-ellever.

Læs også: Bliver SLAGTET af Brøndby-fans: ‘Vil ikke se dig mere i BIF’

Det kommer dog efter alt at dømme til at ændre sig i tirsdagens testkamp mod Færøerne, hvor Kasper Hjulmand har tænkt sig at rotere – både hvad angår spillere, men også den formation, som Danmark kommer til at spille.

– Der kommer til at være skift. Der kommer til at være skift på holdet af alle mulige årsager. Både for at se noget, men også i forhold til hele det load-program vi er i gang med.

– Der er spillere, som skal ind i den vigtigste fase af deres klubturneringer, mens at vi også skal passe på med ikke at overloade spillere.

Læs også: Her er prisen: Så meget skal Brøndby betale, hvis de vil købe Pentz

– Vi skal også have de længere briller på frem mod et EM, så der kommer til at være nogle skift, er meldingen fra landstræneren.

– Ja, det bliver en anderledes formation. Vi kan både bruge kantspillerne i vores 3-4-3 og i vores 4-3-3, og det er det, vi normalt har ligget og vekslet imellem, når vi har været fleksible.

Læs også: OB-fans gør grin med Brøndby-fans – Se det her

– Det er klart, at der er en årsag til, at vi har kaldt kantspillerne ind, så de skal selvfølgelig i spil, lyder det fra Kasper Hjulmand.

Opgøret mellem Danmark og Færøerne bliver fløjtet i gang tirsdag aften klokken 20.15.

OVERSIGT

Scroll to Top