The perfect guide to the casino

Brøndby-stjerne efter magisk præstation: ‘Det var grunden til, at min familie kom til Danmark’

Yuito Suzuki glæder sig over den præstation, som han leverede foran sin familie.

Tilmeld dig Bet365 i dag 

Brøndby IF tog i søndags imod Silkeborg hjemme på Vestegnen, og her endte Yuito Suzuki med at stjæle rampelyset, da han scorede et flot hattrick.

Læs også: Bliver SLAGTET af Brøndby-fans: ‘Vil ikke se dig mere i BIF’

Den 22-årige japaner havde da også ekstra opbakning fra lægterne, da hans familie var fløjet hele vejen fra Japan for at overvære kampen.

Derfor var Yuito Suzuki også ganske tilfreds med den præstation, som han leverede. Det fortæller han til Brøndbys hjemmeside.

bet365

Læs også: Her er prisen: Så meget skal Brøndby betale, hvis de vil købe Pentz

– Jeg var virkelig glad for, at jeg fik vist mig frem for min familie på den måde, som jeg gjorde mod Silkeborg IF. Grunden til, at min familie kom til Danmark, var for at se mig spille, lyder det fra Suzuki, der i samme ombæring fortæller, at han ikke har været tilfreds med sin foregående præstationer i foråret.

– De forrige to kampe var jeg ikke tilfreds med min præstation, mod Vejle og Viborg, for jeg føler ikke, at jeg viste nok. Jeg vil gerne vise mine holdkammerater og vores fans, at jeg har det, der skal til.

Læs også: OB-fans gør grin med Brøndby-fans – Se det her

– Jeg scorede et hattrick mod Silkeborg, og det føltes fantastisk at kunne vise mig frem på den måde, for fansene, holdkammeraterne og for min familie. Min familie giver sjældent nogen stor reaktion, men jeg er ret sikker på, at de var begejstret for mit hattrick, fortæller den japanske offensivspiller.

Yuito Suzuki står i alt noteret for 20 optrædener i Brøndby-trøjen, hvori han har bidraget med syv mål og tre oplæg.

OVERSIGT

Scroll to Top