Vanvittigt FA Cup-drama: Manchester United videre efter sen scoring

Der udspillede sig et sandt drama, da Manchester United og Liverpool søndag aften bragede sammen i FA Cuppen.

Tilmeld dig Bet365 i dag

Der var lagt i kakkelovnen til et brag af en kamp, da Manchester United søndag aften tog imod ærkerivalerne fra Liverpool hjemme på Old Trafford.

Her skulle de to mandskaber kæmpe om en plads i semifinalen i FA Cuppen, og kampen skuffede bestemt ikke. Allerde efter 10 minutters spil bragte Scott McTominay de røde djævle i front.

Liverpool sluttede dog første halvleg forrygende af med to scoringer i overtiden af henholdsvis Alexis Mac Allister og Mohamed Salah, og dermed kunne de gå til pausen med en 2-1 føring.

Det lignede også længe, at Liverpool ville snuppe sejren, men kort før slutfløjt udlignede indskiftede Antony til 2-2, og dermed skulle kampen afgøres i forlænget spilletid.

Her udspillede der sig en hektisk omgang fodbold, hvor Liverpool startede med at bringe sig i front med 3-2 ved Harvey Elliott.

Blot syv minutter senere udlignede Marcus Rashford til 3-3, og bedst som man troede kampen skulle afgøres i en straffesparkskonkurrence, så scorede stortalentet Amad Diallo til 4-3 i overtiden efter et flot kontraangreb.

Scoringen sikrede Manchester United videreavancement til semifinalen i FA Cuppen, hvor de røde djævle har fået en drømmelodtrækning, da Championship-klubben Coventry venter.

I den anden semifinale byder Manchester City Chelsea op til dans.