The perfect guide to the casino

Tottenham-stjerne raser efter skandaløs præstation: Det er uacceptabelt

Heung-min Son var bestemt ikke en glad mand efter lørdagens nederlag.

Tilmeld dig Bet365 i dag 

Der var store forventninger til Tottenham i lørdagens kamp mod Fulham, efter de havde banket Aston Villa med hele 4-0 på udebane.

Læs også: Bliver SLAGTET af Brøndby-fans: ‘Vil ikke se dig mere i BIF’

Heung-min Son og co. leverede dog en skrækkelig indsats, og de endte meget overraskende med at forlade grønsværnen med et nederlag på hele 3-0 til Fulham.

bet365

Læs også: Her er prisen: Så meget skal Brøndby betale, hvis de vil købe Pentz

Efter slutfløjt var der bestemt heller ikke meget glæde at spore hos Tottenham-anføren Heung-min Son.

– Det er meget skuffende og frustrerende. Alle er nødt til at kigge sig i spejlet og sige, at “det var min fejl”. Det var ikke godt nok, og det er ikke i nærheden af, hvad vi har præsteret denne sæson.

Læs også: OB-fans gør grin med Brøndby-fans – Se det her

– Det hele var ikke godt nok. Det er et wake up-call for alle. Hvis du ikke er 100 procent klar i Premier League, bliver du straffet. Det er uacceptabelt med tanke på den position, vi var på.

– Vi repræsenterer Tottenham, og den her præstation reflekterer ikke, hvad vi har lavet i denne sæson. Det er virkelig trist, og fansene fortjener det ikke. Nu kommer de her efter en stor sejr mod Aston Villa med meget energi, og det var ikke godt nok af os. Det er to skridt tilbage, og så må vi tage et stort skridt fremad, sagde Son til Sky Sports umiddelbart efter kampen.

OVERSIGT

Scroll to Top