The perfect guide to the casino

Fra flop til top: Brøndby-profils markedsværdi er tredoblet på seks måneder

Marko Divković har været inde i en forrygende udvikling.

Tilmeld dig Bet365 i dag 

Tilbage i sommeren 2021 hentede Brøndby IF Marko Divković i Dunajska Streda på en lejeaftale, som de gjorde til en permanent aftale året efter.

Læs også: Bliver SLAGTET af Brøndby-fans: ‘Vil ikke se dig mere i BIF’

Den kroatiske offensivspiller havde dog svært ved at slå sin navn fast på Vestegnen, og målene udeblev for Marko Divković, der endte med at få en rolle som bænkevarmer og indskifter.

bet365

Læs også: Her er prisen: Så meget skal Brøndby betale, hvis de vil købe Pentz

I denne sæson er Marko Divković blevet omskolet til ventre wingback af Jesper Sørensen, og det har været en kæmpe succes. Det har også været til at se på hans markedsværdi, som er eksploderet de seneste seks måneder.

Læs også: OB-fans gør grin med Brøndby-fans – Se det her

Ifølge Transfermarkt.com, så havde Marko Divković således en markedsværdi på kun 450.000 euro i sommers – svarende til knap 3,5 millioner kroner.

Brøndby-profilens markedsværdi er siden da steget mere end tredoblet til 1,5 millioner euro – svarende til mere end 11 millioner danske kroner.

Marko Divković er ikke den eneste spiller på Vestegnen, hvis værdi er eksploderet de seneste seks måneder. Frederik Alves’ markedsværdi er nemlig også eksploderet, hvilket du kan læse mere om her.

OVERSIGT

Scroll to Top