The perfect guide to the casino

Er ikke god nok til startopstillingen: Brøndby kan tjene kassen på bænkevarmer

Kevin Tshiembe kan indbringe Brøndby en stor millionfortjeneste.

Tilmeld dig Bet365 i dag 

Tilbage i sommeren 2021 hentede Brøndby IF Kevin Tshiembe i Lyngby for i omegnen af fem millioner kroner, men siden skiftet til Vestegnen har forsvarsspilleren haft svært ved at toppræstere på et kontinuerligt niveau.

Læs også: Bliver SLAGTET af Brøndby-fans: ‘Vil ikke se dig mere i BIF’

Det har også medført, at han i denne sæson er røget bag i køen, når Jesper Sørensen skal sætte sin treback-kæde i forsvaret, hvor både Frederik Alves, Jacob Rasmussen, Rasmus Lauritsen og Sean Klaiber har været foretrukket.

Samtidig er Jordi Vanlerberghe også kommet til klubben, og det er altså en mand, som er dygtig på kuglen, hvilket ofte har været en af problematikkerne omkring Kevin Tshiembes spil.

bet365

Læs også: Her er prisen: Så meget skal Brøndby betale, hvis de vil købe Pentz

Den 26-årige midtstopper synes derfor efterhånden også et godt stykke fra fast spilletid i Brøndby-trøjen, og det kan måske medføre et potentielt salg til sommer.

Det virker umiddelbart heller ikke som en helt dum idé for Brøndby, da de ifølge Transfermarkt.com kan inkassere en stor millionfortjeneste.

Læs også: OB-fans gør grin med Brøndby-fans – Se det her

I skrivende stund vurderes Kevin Tshiembe nemlig til at koste i omegnen af 15 millioner danske kroner, hvilket altså er 10 millioner kroner mere, end hvad de selv måtte punge ud med tilbage i 2021, da Kevin Tshiembe blev hentet i Lyngby.

Kevin Tshiembe står i indeværende sæson noteret for 11 optrædener i 3F Superligaen, hvoraf kun seks af dem har været fra start.

OVERSIGT

Scroll to Top