The perfect guide to the casino

Tidligere Brøndby-stjerne taler ud: ‘Alle tror det er let’

Simon Hedlund sætter nu ord på sit retur til svensk fodbold.

Tilmeld dig Bet365 i dag 

Efter fire og et halvt år i Brøndby IF vinkede Simon Hedlund i sommers farvel til en tilværelse på Vestegnen til fordel Elfsborg.

Læs også: Bliver SLAGTET af Brøndby-fans: ‘Vil ikke se dig mere i BIF’

Offensivspillerens retur til hjemlandet har både budt på op og nedture. I sidste sæson tabte Elfsborg således mesterskabet til Malmö, og i et interview med med Göteborg-posten sætter den tidligere Brøndby-stjerne nogle ord på sin første tid i klubben.

bet365

Læs også: Her er prisen: Så meget skal Brøndby betale, hvis de vil købe Pentz

– Det har været op og ned. Nogle kampe har været gode og andre mindre gode. Det vigtigste er altid at give alt for holdet, men jeg vil selvfølgelig bidrage med flere mål og assists. Jeg tror, det sker i år.

– Jeg arbejder hårdt og har fået en opstart med holdet nu, som er vigtigt. Jeg har lært spillestilen helt at kende, men man må heller ikke glemme, at der er gode modstandere i Allsvenskan.

Læs også: OB-fans gør grin med Brøndby-fans – Se det her

– Alle tror, det er ganske let at komme tilbage, men det er anderledes fodbold her, lyder det fra Simon Hedlund, der i samme ombæring giver udtryk for, at han er færdig med udlandsfodbold.

– Jeg skal formentlig ikke udenlands for at spille igen. Nu er jeg mere en holdspiller, sammenlignet med da jeg var yngre. En større leder, afslutter 31-årige Simon Hedlund, som nåede at spille 159 kampe i Brøndby-trøjen.

OVERSIGT

Scroll to Top