The perfect guide to the casino

Hylder Vallys: ‘Han er rent et eventyr’

Der bliver uddelt store roser til Nicolai Vallys forud for søndagens Superliga-brag mellem Brøndby og Silkeborg.

Tilmeld dig Bet365 i dag 

Nicolai Vallys har været brandvarm for Brøndby IF i denne sæson, hvor han har noteret sig for hele 10 mål og fire oplæg i 21 3F Superliga-kampe.

Læs også: Bliver SLAGTET af Brøndby-fans: ‘Vil ikke se dig mere i BIF’

Søndag skal han sammen med resten af Brøndby forsøge at gøre det onde ved sin tidligere klub, Silkeborg IF, og forud for opgøret uddeler Kent Nielsen store roser til sin tidligere stjernespiller.

bet365

Læs også: Her er prisen: Så meget skal Brøndby betale, hvis de vil købe Pentz

– Jeg er jo ikke så glad for at møde ham, han plejer at score, bemærker Silkeborg-træner Kent Nielsen.

– Men, det er jo stort. Han er jo et rent fairy tale, et rent eventyr, ikke sandt? Og han er også eventyret om, hvad Silkeborg er lykkedes med. Det med at finde spillere på et lavere niveau og at få dem til at lykkes. Det er Nicolai, der har gjort det største stykke arbejde, men vi er også glade for at have fundet og udviklet ham. Nu er han en spiller, der toppræsterer på en af de største adresser i dansk fodbold, siger Kent Nielsen til Tipsbladet.

Læs også: OB-fans gør grin med Brøndby-fans – Se det her

27-årige Nicolai Vallys har kontrakt med Brøndby IF frem til sommeren 2026. Pilen peger dog mod et udlandsskifte til sommer, og offensivspilleren kan dermed meget vel have gang i sin sidste sæson i Brøndby-trøjen.

OVERSIGT

Scroll to Top