The perfect guide to the casino

Tidligere holdkammerat er ikke i tvivl: Ny Brøndby-stjerne ryger til udlandet

Björn Kopplin er slet ikke i tvivl om, at Filip Bundgaard nok skal ryge til udlandet en dag.

Tilmeld dig Bet365 i dag 

Brøndby IF smed noget af en bombe, da de på transfervinduets sidste dag præsenterede Filip Bundgaard som ny mand på Vestegnen, og det er altså en spiller, som der er store forventninger til.

Læs også: Bliver SLAGTET af Brøndby-fans: ‘Vil ikke se dig mere i BIF’

Den blot 19-årige offensivspiller står allerede noteret for 76 3F Superliga-optrædener, og så blev han altså også Randers FCs dyreste spiller nogensinde.

bet365

Læs også: Her er prisen: Så meget skal Brøndby betale, hvis de vil købe Pentz

Mange havde måske også troet, at Filip Bundgaard ville søge mod udlandet, når tiden var inde til at forlade Randers FC, men sådan skulle det dog ikke gå.

Spørger man Filip Bundgaards tidligere holdkammerat, Björn Kopplin, der selv har en fortid i Brøndby, så skal den dygtige teknikker dog nok komme udenfor Danmarks grænser.

Læs også: OB-fans gør grin med Brøndby-fans – Se det her

Det fortæller han til Tipsbladet.

– Jeg kunne da godt have tænkt mig, at han var skiftet direkte til udlandet, så vi ikke skulle møde ham. Men han kommer helt sikkert til udlandet en dag, siger Björn Kopplin.

– Jeg er glad på hans vegne. Det er en stor mulighed for ham, og det er hans karriere. Vi fik en rekordsum for ham, så det gav mening. Jeg ønsker ham alt det bedste, håber, at han kommer til at spille meget og udvikle sig, så han kommer til udlandet, siger Björn Kopplin.

Filip Bundgaard har skrevet kontrakt med Brøndby frem til sommeren 2028.

OVERSIGT

Scroll to Top