The perfect guide to the casino

Vallys “snydt” for landsholdet: Nu taler Brøndby-boss ud

Nicolai Vallys’ manglende landsholdsudtagelse er et stort samtalemne i disse dage.

Tilmeld dig Bet365 i dag 

Kasper Hjulmand satte tirsdag navn på de 26 spillere, som er udtaget til de kommende testkampe mod Schweiz og Færøerne, og her var der til manges store overraskelse ikke blevet plads til Nicolai Vallys.

Læs også: Bliver SLAGTET af Brøndby-fans: ‘Vil ikke se dig mere i BIF’

Det har efterfølgende medført et hav af reaktioner på de sociale medier, mens Discovery+-eksperten, Thomas Graversen, har langet kraftig ud efter Kasper Hjulmand og kaldt det en skandale.

bet365

Læs også: Her er prisen: Så meget skal Brøndby betale, hvis de vil købe Pentz

I Brøndby sidder Carsten V. Jensen, som nok også havde håbet på, at Nicolai Vallys var blandt Kasper Hjulmands 26 spillere, og han er ikke bleg for at påpege, at Brøndby-stjernen har niveau til at spille på landsholdet.

Det fortæller han til bold.dk.

– Når du er en absolut profil i toppen af Superligaen, spiller man på et niveau, hvor man er kvalificeret til landsholdet på lige fod med mange af dem, der spiller ude i Europa, hvilket Kasper Hjulmand jo også bekræftede på pressemødet tirsdag, lyder det fra CV, der også fastslår, at han har respekt for Hjulmands arbejde.

Læs også: OB-fans gør grin med Brøndby-fans – Se det her

– Kasper Hjulmand har i mange sammenhænge sagt, han prioriterer gode relationer og et stærkt indbyrdes kendskab til hinanden i landsholdssammenhæng. Derfor ser vi helt naturligt mange gengangere, når truppen bliver udtaget, og det må man have respekt for, siger Carsten V. Jensen.

OVERSIGT

Scroll to Top