The perfect guide to the casino

Fravalgt til landsholdet: Derfor er Vallys ikke udtaget

Det har medført stor undren, at der er ikke er blevet plads til Nicolai Vallys på landsholdet.

Tilmeld dig Bet365 i dag 

Kasper Hjulmand satte tirsdag navn på de 26 spillere, som er blevet udtaget til den kommende landsholdssamling, hvor det danske landshold skal spille mod henholdsvis Schweiz og Færøerne.

Læs også: Bliver SLAGTET af Brøndby-fans: ‘Vil ikke se dig mere i BIF’

Her er der blevet genvalg til mange af de rutinerede spillere, som ikke ligefrem har imponeret i deres nuværende klubber – heriblandt Christian Eriksen og Mikkel Damsgaard.

bet365

Læs også: Her er prisen: Så meget skal Brøndby betale, hvis de vil købe Pentz

Det har samtidig efterladt blandt andet Nicolai Vallys med lang næse, da han ikke er blevet udtaget til trods for flere imponerende præstationer for Brøndby. Det har blandt andet medført voldsom kritik fra Thomas Graversen, som kalder det for en skandale, at Brøndby-stjerne ikke er blevet udtaget.

Læs også: OB-fans gør grin med Brøndby-fans – Se det her

I den forbindelse er Kasper Hjulmand også blevet spurgt ind til, hvorfor Vallys og andre Superliga-spillere ikke er blevet udtaget, og her er svaret klart fra den danske landstræner, da han bliver spurgt, om dem der spiller i Superligaen ikke er gode nok.

– Hvis de havde været det, havde jeg taget dem med. Jeg udtager de bedste spillere til min trup, siger Kasper Hjulmand, der dog samtidig pointerer, at både Vallys, Falk og Mattsson er i spil til EM.

– Frem mod EM følger vi både Vallys, Mattsson og Falk. Nogle nye kan godt komme ind i truppen, pointerer Kasper Hjulmand.

Den eneste Superliga-spiller blandt Kaser Hjulmands 26 udvalgte er FC Københavns Elias Jelert.

OVERSIGT

Scroll to Top